OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

Που συμφωνούν Βαλβέρδε και Νινιάδης στις μεταγραφές...

• Οι παίκτες με τους οποίους έχουν δουλέψει στο παρελθόν οι προπονητές, δείχνει πολλά και για το παρόν και για το μέλλον σε ό,τι αφορά τα μεταγραφικά τους.

• Πάρτε για παράδειγμα τον Βαλβέρδε. Είναι κοινό μυστικό ότι ο Ερνέστο δεν εμπιστεύεται τους Αφρικάνους ποδοσφαιριστές. Αλλά ποιός ξέρει ότι στα τόσα χρόνια που είναι στους πάγκους, ο τεχνικός του Ολυμπιακού έχει δουλέψει μόνο με έναν; (!!!) Τον Καμερουνέζο γκολκίπερ Καμενί που τον είχε στην Εσπανιόλ-όπως κι είναι ακόμη στην Εσπανιόλ ο έμπειρος αυτός τερματοφύλακας.

• Μπορούμε να μην έχουμε υπόψιν μας για τα μεταγραφικά του Ολυμπιακού, αυτή την παράμετρο, που έχει να κάνει με τις προτιμήσεις του Βαλβέρδε στους ξένους παίκτες; Πιστεύετε εσείς ότι θα πάρει εύκολα Αφρικάνο παίκτη ο Ολυμπιακός, με τον Βαλβέρδε στον πάγκο;
• Το ωραίο είναι ότι κι ο εκ των σκάουτερ του Ολυμπιακού ο Νινιάδης, είναι της ίδιας άποψης και δεν εμπιστεύεται τους παίκτες από την Αφρική. Κι αυτός, όχι από πλευράς του ταλέντου τους, φυσικά, αλλά από την άποψη ότι είναι ασταθείς χαρακτήρες κι ότι αυτό το ασταθές του χαρακτήρα τους, τους "βγαίνει' και μέσα στο παιχνίδι.

Κ. Νικολακόπουλος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons