OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

Το βαρέλι της πράσινης ξεφτίλας δεν έχει πάτο...

Αυτοί τελικά δεν έχουν πάτο! Μετά από λαϊκή επιθυμία των πράσινων οπαδών να φύγει ο Βαρδινογιάννης (πούλα φύγε!) σήμερα βλέπουν αφ' ενός μεν την προειδοποίηση του Νίκου Πατέρα για φυγή του από την προεδρία μετά από (και) την δική του αποδοκιμασία από τους πράσινους οπαδούς μετά την ήττα από το Βόλο το Σάββατο.
Σήμερα το πρωί η ομάδα της αλογοτροφής βρέθηκε σε νέο αδιέξοδο αφού ο Βγενόπουλος ξεκαθάρισε ότι δεν θα συμμετέχει στη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Ο "Μεσσίας" των πράσινων λαγών την κάνει λοιπόν με ελαφρά πηδηματάκια τινάζοντας στον αέρα την πολυμετοχικότητα του ΠΟΑ. Δύο χρόνια νωρίτερα, ο Σωκράτης Κόκκαλης είχε προειδοποιήσει ότι το σχήμα αυτό θα οδηγηθεί σε ναύγιο, εν τούτοις ζώντας σε παραμυθένιο κόσμο οι πράσινοι λαγοί, πίστευαν σε πράσινη κυριαρχία, ότι θα έφταναν το Θρύλο και είναι η σειρά τους για 10 χρόνια σερί πρωταθλήματα, νταμπλ, ευρωπαϊκές διακρίσεις...
Αυτό που μένει πλέον, είναι να δούμε τους ίδιους οπαδούς της αλογοτροφής που έκαναν πορείες και συλλαλητήρια, ανέβαζαν πανώ και βγάζοντας συνθήματα κατά του Τζίγγερ να βγουν στους δρόμους και να φωνάξουν:
"Τζίγγερ Θεέ πάρε την ΠΑΕ"!!
Η εξευτελισμός σας ξεπέρασε πλέον κάθε όριο!



Αναλυτικά η ανακοίνωση του Βγενόπουλου:

"Δεν προτίθεμαι να αυξήσω το μετοχικό μου ποσοστό στην ΠΑΕ ούτε να έχω οποιαδήποτε ενεργό συμμετοχή στα δρώμενα του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ και του Ελληνικού Ποδοσφαίρου.

Δεν σκοπεύω να δώσω καμία εξήγηση για την απόφασή μου αυτή. Αυτό το δικαίωμα το έχω «πληρώσει» με 20 εκατ. ευρώ πριν δύο χρόνια, με 1,8 εκατ. ευρώ πριν δύο μήνες και με τόνους λάσπης και κακίας που δέχθηκα και δέχομαι από «Παναθηναϊκούς» διαφόρων επιπέδων. Το σκηνικό για «ενότητα» και «συσπείρωση» που ξαναστήθηκε δεν με αφορά πλέον".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons