OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Σφραγίζει την πρωτιά...

Σφραγίζει την πρωτιά
Οι φετινές γιορτές αναμένεται να βρουν τον Ολυμπιακό στην κορυφή όχι μόνο του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας αλλά και στην Ευρωλίγκα. Αυτό αναμένεται να σφραγιστεί και τυπικά την Πέμπτη το βράδυ στο ΣΕΦ (21.45) κόντρα στην ιταλική Ρόμα στο φινάλε του πρώτου γύρου.
Στόχος βέβαια για τον Ολυμπιακό είναι πέρα από τη νίκη η συνέχεια στις καλές εμφανίσεις της ομάδας και η διάρκεια στην απόδοση. Μετά την ήττα στη Μάλαγα ο Ολυμπιακός έχει δείξει το καλό του πρόσωπο απέναντι σε Σαρλερουά, Ηλυσιακό και Περιστέρι και ζητούμενο είναι να συνεχιστεί κόντρα και στη Ρόμα, που επίσης έχει εξασφαλίσει την πρόκρισή της στην επόμενη φάση αλλά θέλει ένα καλό πλασάρισμα.
Ο Ιβκοβιτς είδε μετά από καιρό αυτή την εβδομάδα δεκαπέντε παίκτες στις προπονήσεις αν και είναι πιθανό ο «Ντούντα» να προφυλάξει τον Ματ Νίλσεν, που δεν είναι 100% έτοιμος. Εκτός είναι και ο Παπανικολάου, που ακολουθεί θεραπευτική αγωγή και σύντομα θα μπει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις. Επίσης αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και η παρουσία του κόσμου μετά το ραντεβού που είχαν χτες οι οργανωμένοι με τους αδελφούς Αγγελόπουλους.  
Οσον αφορά τα σενάρια της τελευταίας αγωνιστικής, υπάρχει μόνο ένα ακραίο που αφήνει τον Ολυμπιακό εκτός πρώτης θέσης. Ποιο είναι αυτό; Να χάσει από τη Ρόμα με 15 πόντους στο ΣΕΦ και την ίδια ώρα να χάσει η Ρεάλ στη Μαδρίτη από τη Σαρλερουά και η Μάλαγα στην Ισπανία από την Μπάμπεργκ. Πιο εύκολο φαντάζει το ενδεχόμενο να πιάσει το Τζόκερ ο προπονητής της Ρόμα, Ματέο Μπονιτσιόλι παρά αυτό.
Οι δηλώσεις:
Ζόραν Ερτσεγκ: «Θέλουμε να συνδυάσουμε τη νίκη που θα μας φέρει την πρωτιά με μια ακόμα καλύτερη εμφάνιση απ' αυτές των τελευταίων παιχνιδιών. Το παιχνίδι της Πέμπτης δεν θα έχει καμία σχέση μ' αυτό του πρώτου γύρου γιατί και οι δυο ομάδες είμαστε αρκετά διαφορετικές. Η Ρόμα έχει πετύχει τον πρώτο της στόχο που ήταν η πρόκριση στο Τοπ-16 και θα έρθει στο ΣΕΦ χωρίς άγχος. Εμείς νομίζω ότι πλέον ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά", ήταν τα λόγια του Σέρβου για το ματς».
Ντούσαν Ιβκοβιτς: «Mετά από καιρό έχουμε 15 έτοιμους παίκτες, ενώ σύντομα ο 16ος, ο Παπανικολάου θα είναι έτοιμος. Για πρώτη φορά και ο Νίλσεν έκανε προπόνηση που για ένα μήνα ήταν πολύ ταλαιπωρημένος. Μάλιστα ίσως θα έπρεπε να τον βάλουμε νωρίτερα σε θεραπείες. Υπάρχει μεγάλο αγωνιστικό ενδιαφέρον με τη Ρόμα και είναι πολύ σημαντικό να είμαστε συγκεντρωμένοι και έτοιμοι. Η Ρόμα μετά τη νίκη μας είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση, φαινόταν ότι θα έχει πρόβλημα με τον τραυματισμό του Τζακέτι. Από τότε, όμως, έχουν μεγάλη βελτίωση. Στη Ρώμη είχαμε παίξει πολύ καλή περιφερειακή άμυνα. Στην Ελλάδα έχουμε ακόμα δύο ματς τιμωρημένοι. Γι' αυτό περιμένουμε υποστήριξη και βοήθεια από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού».
Ματέο Μπονιτσιόλι: «Αντιμετωπίζουμε μία από τις πιο δυνατές ομάδες της Ευρώπης. Και οι δύο ομάδες έχουμε εξασφαλίσει την πρόκριση, αλλά παρά το γεγονός ότι έχουμε λίγες επιλογές από τον πάγκο, θα πάμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, να κάνουμε το παιχνίδι μας και να ετοιμαστούμε για το Top-16».
Το πρόγραμμα:
21.45 Ολυμπιακός – Ρόμα
21.45 Ρεάλ – Σαρλερουά
21.45 Ουνικάχα- Μπάμπεργκ

Βαθμολογία
Ολυμπιακός 15 (6-3)
Ρεάλ 14 (5-4)
Ουνικάχα 14 (5-4)
Ρόμα 14 (5-4)
Σαρλερουά 12 (3-6)
Μπάμπεργκ 12 (3-6)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons