OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Το πένθος συνεχίζεται…

Με μαύρες εμφανίσεις αγωνίστηκε ο Παναθηναϊκός μετά από τα… τριήμερα του Βόλου στο ΟΑΚΑ κόντρα στα Τρίκαλα. Βέβαια το ματς ήταν κεκλεισμένων των θυρών οπότε δεν υπήρχουν και οι… λοιποί συγγενείς στη σεμνή τελετή.
Το θέμα είναι ότι ο ΠΟΑ χρειάστηκε γκολ οφσάιντ του Νίνη για να προηγηθεί, προκειμένου να… σκοτώσει το θηρίο. Ετσι έκαναν το 1-0 οι "πράσινοι" με τον Σισέ να σκύβει μπροστά στον τερματοφύλακα, να επηρεάζει τη φάση και την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα.

Ο επόπτης Μαγιάννης δεν σήκωσε ποτέ τη σημαία, σε αντίθεση με τον Καρατζίκα πέρυσι στο Ολυμπιακός - Καβάλα. Εκεί είχε ακυρωθεί τέρμα του Λεονάρντο με την δικαιολογία ότι ο Ντιόγκο παρεμβάλλεται στη φάση. Ο Σισέ δηλαδή τι έκανε στη φάση του γκολ;
Στη συνέχει έβαλε κι άλλο γκολ ο ΠΟΑ, για να μειώσει σε 2-1 ο Κοντογουλίδης και να πάνε οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια για το ημίχρονο. Το σκορ βέβαια, δεν θα ήταν το ίδιο αν ο δεύτερος βοηθός είχε σηκώσει τη σημαία εκεί που έπρεπε. Στη συνέχεια ο Βύντρα έβαλε και τρίτο γκολ, κάνοντας το 3-1, αλλά πλέον τα είχαμε δει όλα... Ωστόσο οι φιλοξενούμενοι πάλεψαν και μείωσαν και πάλι στο γκολ με τον Κόρμπο, που έκανε το 3-2.
Από τη μία μπήκε γκολ οφσάιντ, από την άλλη κόκκινη κάρτα στην αρχή που έπρεπε να χρεωθεί ο Λέτο δεν την χρεώθηκε ποτέ... Ακόμη κι έτσι το παιχνίδι κρίθηκε στο γκολ, στο γκολ που δεν έπρεπε να μετρήσει.
Το θέμα είναι ότι η εξέλιξη του αγώνα είχε αναστατώσει τους αντεξουσιαστές που είχαν βγει στις καφετέριες - με το ΟΑΚΑ κλειστό - για να μπορέσουν να παρακολουθήσουν το ματς. Τέτοια που ήταν η αγωνία τους, οι καφετζήδες παρολίγο να κλείσουν τα μαγαζιά τους και να… απεργήσουν κι αυτοί.
Πάντως οι εμφανίσεις των ποδοσφαιριστών του πρέσβη ήταν μέσα στο κλίμα, αφού όσα δώρα κι αν ανταλλάξουν η κατάσταση της ομάδας τους δεν αλλάζει με τίποτα. Τόση μελαγχολία έχει πέσει στην Αλογοτροφή που δεν μπορεί να νικήσει ούτε τα Τρίκαλα.
Και μέσα σε όλα ο Βαζάκας έμοιαζε με Μουρίνιο δίπλα στον Φερέιρα. Βέβαια, μέχρι να καταλάβει το ελληνικό ποδόσφαιρο ο Πορτογάλος, ο Βαζάκας θα συνεχίσει να του κάνει πλάκα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons