OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Να βρούμε ισορροπία...

Ο Ολυμπιακός αναχώρησε για την Θεσσαλονίκη, για το ματς Κυπέλλου με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ την Τετάρτη (29/12) στην Πυλαία (19:00, ET-1). Επιστρέφει ο Παπανικολάου, ο οποίος τόνισε: Να βρούμε ισορροπία".

Ο Ολυμπιακός αναχώρησε με προορισμό την Θεσσαλονίκη, για τον πρώτο ημιτελικό αγώνα Κυπέλλου με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ την Τετάρτη (29/12) στην Πυλαία (19:00, ET-1). Ο επαναληπτικός θα γίνει στο ΣΕΦ στις 9 Φεβρουαρίου, ο νικητής του ζευγαριού θα περάσει στον τελικό του θεσμού και θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό ή τον Άρη.
Στα αγωνιστικά, η ομάδα του Ολυμπιακού προπονήθηκε δύο φορές σε εντατικούς ρυθμούς την Τρίτη (28/12) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Στο πρόγραμμα έλαβε κανονικά μέρος ο Κώστας Παπανικολάου, ο οποίος έχει ξεπεράσει το πρόβλημα στους κοιλιακούς και συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή για την αναμέτρηση της Τετάρτης (19/12) κόντρα στον ΠΑΟΚ (19:00, ET-1) στην Θεσσαλονίκη. Εκτός έμειναν οι Παναγιώτης Βασιλόπουλος, Μιχάλης Πελεκάνος, Δημήτρης Κατσίβελης και Ματ Νίλσεν.


Ο Αυστραλός φόργουορντ προπονείται κανονικά τις τελευταίες μέρες μαζί με τους συμπαίκτες του, έχουν ελαχιστοποιηθεί οι ενοχλήσεις του στα πλευρά, αλλά, πλέον, δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στις εγχώριες διοργανώσεις, καθώς την θέση του έχει πάρει ο Ζόραν Έρτσεγκ. Ύστερα από απόφαση του κόουτς Ντούσαν Ίβκοβιτς, η 12μελής αποστολή των ερυθρολεύκων για το παιχνίδι με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ θα απαρτίζεται από τους εξής: Παπαλουκάς, Νεστέροβιτς, Γκόρντον, Σπανούλης, Μπουρούσης, Κέσελ, Μαυροκεφαλίδης, Χαλπερίν, Γλυνιαδάκης, Παπανικολάου, Έρτσεγκ, Τεόντοσιτς.

Στόχος του Ολυμπιακού να πάρει τη νίκη στην Πυλαιά, ώστε να "καθαρίσει" νωρίτερα την υπόθεση πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος. Οι ερυθρόλευκοι σαφώς και διαθέτουν καλύτερη ομάδα από τον ΠΑΟΚ, αλλά οφείλουν να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι στην Θεσσαλονίκη, καθώς στο πρόσφατο μεταξύ τους παιχνίδι για το πρωτάθλημα, οι Πειραιώτες τα είχαν βρει "σκούρα" απέναντι στο συγκρότημα του Σούλη Μαρκόπουλου, επικρατώντας δύσκολα με σκορ 89-82 στο Φάληρο, με τον Μάρσαλ να σημειώνει, μάλιστα, 33 (!) πόντους.

"Περίεργα τα πράγματα όταν επιστρέφεις από απραξία"

Ο σμολ-φόργουορντ του Ολυμπιακού, Κώστας Παπανικολάου, δήλωσε για το ματς: "Έχουμε παίξει αρκετές φορές φέτος με τον ΠΑΟΚ, αλλά το κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό. Και οι δυο ομάδες προερχόμαστε απ’ αυτό το μικρό διάλειμμα και πάντα όταν επιστρέφεις από κάποιες μέρες απραξίας τα πράγματα είναι κάπως περίεργα. Για μένα οι μέρες που ήμουν εκτός ήταν περισσότερες, αλλά τώρα είμαι καλά κι αυτό έχει σημασία. Το παιχνίδι θα είναι δύσκολο απέναντι σε μια ομάδα που παίζει πολύ καλύτερα στην έδρα της και θα έχει και τη βοήθεια των οπαδών της. Νομίζω όμως ότι αυτό είναι το ζητούμενο για μας. Να παίζουμε δύσκολα παιχνίδια που θα μας βοηθήσουν να βρούμε μεγαλύτερη ισορροπία και να γίνουμε καλύτεροι".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons