OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Εξετάζει Μαρβό ο Θρύλος

Ο Ζορίς Μαρβό της Μονπελιέ έχει προταθεί και οι υπεύθυνοι του Ολυμπιακού έχουν εκφραστεί με πολύ καλά λόγια για τον 28χρονο μέσο. Σε σκέψεις η διοίκηση για το αν θα καταθέσει επίσημη προσφορά.

Πριν δυο ημέρες, είχαμε γράψει στο RedPlanet.gr πως στόχος του Ολυμπιακού είναι από τη μια ο εξελληνισμός του ρόστερ και από την άλλη... ψαγμένες κινήσεις από την γαλλική αγορά, η οποία την παρούσα στιγμή φέρεται να κατέχει τη μερίδα του λέοντος.
Τα ονόματα που προτείνονται καθημερινά στην ερυθρόλευκη διοίκηση είναι πάρα πολλά και όσοι νομίζουν πως γίνεται... παρέλαση καθημερινά μέσα από τις εφημερίδες και τα σάιτ, θα πρέπει να γνωρίζουν πως αυτή είναι η μισή αλήθεια, διότι ουσιαστικά γίνεται... ξεσκαρτάρισμα και αναφέρονται πρωτίστως αυτοί που σε έναν βαθμό "παίζουν" περισσότερο.

Μια τέτοια περίπτωση είναι του Ζορίς Μαρβό της Μονπελιέ, ο οποίος έχει προταθεί στον Ολυμπιακό και ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς έχει εκφραστεί με πολύ καλά σχόλια για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή. Επομένως, το ότι έχει ανάψει... πράσινο φως το τμήμα σκάουτινγκ των Πειραιωτών, ανεβάζει ακόμα περισσότερο τις "μετοχές" του και κάνει πιο ελκυστικό τον 28χρονο άσο.

Ο Μαρβό βρίσκεται για τρίτο χρόνο στη Μονπελιέ και θεωρείται από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της. Αγωνίζεται τόσο στον άξονα όσο και στο δεξί άκρο, ενώ φέτος έχει 16 συμμετοχές στο Σαμπιονά και ένα τέρμα. Μάλιστα, έκανε γεμάτες χρονιές προηγουμένως, αφού την σεζόν 2008-09 είχε 32 αγώνες στη Ligue 1 και τρία γκολ, ενώ πέρυσι σε 31 ματς σημείωσε τέσσερα τέρματα.

Το συμβόλαιό του εκπνέει σε δυο χρόνια και η τιμή του δεν είναι απαγορευτική για την τσέπη του Ολυμπιακού. Φυσικά, ο ίδιος δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να φορούσε την ερυθρόλευκη φανέλα, μιας και θα αποτελούσε άλμα στην καριέρα του, ενώ ούτε η Μονπελιέ είναι αντίθετη στο να τον πουλήσει, αν είχε μια συμφέρουσα πρόταση. Το θέμα είναι να πειστεί για τα καλά και ο Ευάγγελος Μαρινάκης, καταθέτοντας συγκεκριμένη προσφορά για τον Μαρβό.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons