OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Έλληνες και... ψαγμένοι ξένοι...

Ο Ευάγγελος Μαρινάκης θέλει να "χτίσει" έναν Ολυμπιακό με αρκετούς Έλληνες παίκτες στο ρόστερ του, ενώ όσον αφορά το εξωτερικό υπάρχει μια "στροφή" προς την γαλλική αγορά.

Ο Ευάγγελος Μαρινάκης είχε δώσει το... στίγμα στην πρόσφατη συνάντησή του με τους οργανωμένους ότι η ομάδα θα κινηθεί με βάση τη λογική και φυσικά τους καιρούς που δεν επιτάσσουν τεράστια ανοίγματα.
Ειδικά από την στιγμή που το καλοκαίρι είχε γίνει εκ μέρους του μια τεράστια επένδυση τόσο για το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών όσο και για μετεγγραφές, θα ήταν αρκετά αφύσικο και πέρα από κάθε λογική να έμπαινε στο... τρυπάκι να "ξηλωθεί" οικονομικά τον Γενάρη. Η σύνεση και η λογική θα επικρατήσει στο μετεγγραφικό πεδίο και πιθανότατα κάτι ανάλογο θα ισχύσει και το καλοκαίρι, μιας και οι ανάγκες είναι πλέον αρκετά λιγότερες.


Στόχος της διοίκησης είναι από τη μια ο εξελληνισμός του ρόστερ και από την άλλη να έρθουν παίκτες σε καλή ηλικία και όχι σε... συντάξιμη. Έτσι, λοιπόν, δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι έχουν ακουστεί αρκετά ονόματα ως τώρα από την εγχώρια αγορά, αλλά και για Έλληνες του εξωτερικού όπως φερ ειπείν ο Τζαβέλλας της Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Εν ολίγοις, η διάθεση της διοίκησης είναι να φέρει παίκτες από την χώρα μας που να είναι ποιοτικοί και να στέκονται επάξια στο ρόστερ του Ολυμπιακού, ώστε να δημιουργηθεί μια καλή ελληνική βάση που θα κινηθεί στα χνάρια της ομάδας που σάρωσε τους τίτλους επί θητείας Σωκράτη Κόκκαλη. Κακά τα ψέματα, οι Έλληνες πονάνε την ομάδα και την φανέλα, αυτοί αφουγκράζονται περισσότερο τα "θέλω" του κόσμου...

Όσον αφορά τις κινήσεις από το εξωτερικό, τα ονόματα που ακούγονται δεν είναι αυτό που λέμε από το "πάνω πάνω ράφι", αλλά πρόκειται για ποδοσφαιριστές σε καλή σχετικά τιμή, με όρεξη και φιλοδοξία και που δεν θα έβλεπαν τον Ολυμπιακό σαν αρπαχτή. Αυτό είναι πολύ σημαντικό, διότι ήδη η ομάδα διαθέτει βεντέτες και θα πρέπει να πλαισιωθούν από "στρατιώτες". Πάντως, βλέπουμε ξεκάθαρα μια προτίμηση στην γαλλική αγορά και θα πρέπει να περιμένουμε τον Γενάρη ή το καλοκαίρι τουλάχιστον ένα χτύπημα από εκεί. Είτε λέγεται Σεσενιόν είτε Σάντσες είτε Αρούνα, οι ερυθρόλευκοι φαίνεται να στρέφονται σε αυτή την αγορά για πιο... ψαγμένες κινήσεις.

Εν κατακλείδι, η σύνεση και η λογική θα επικρατήσει στο μετεγγραφικό πεδίο και ο Ερνέστο Βαλβέρδε σε συνεννόηση με την διοίκηση θα έχει στην διάθεσή του ποδοσφαιριστές που θα μπορούν μεν να βοηθήσουν άμεσα τον Ολυμπιακό, αλλά που παράλληλα θα έχουν περιθώρια για εξέλιξη και βελτίωση. Επομένως, το πρώτο που πρέπει να κρατήσετε, είναι η κίνηση για Έλληνες παίκτες και η αγορά παικτών από το εξωτερικό που δεν θα κοστίζουν ένα "καράβι" λεφτά και θα έρθουν για την λεζάντα και μόνο. Εν αναμονή λοιπόν...

http://www.redplanet.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons