OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Νίκη και πρωτιά...ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΛΟTTΟΜΑΤΙΚΑ ΡΟΜΑ 89-82 TEΛΙΚΟ

Τη Ρόμα υποδέχεται ο Θρύλος στο ΣΕΦ για την τελευταία αγων ιστική της φάσης των ομίλων της Ευρωλίγκας και με νίκη είναι πρώτος στον όμιλό του. LIVE 21.45 (Nova 1).

Προ των πυλών του… Τοπ-16, του πρώτου ουσιαστικά σημαντικού κομματιού της διαδρομής, οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να διασφαλίσουν αφενός την πρωτιά στον όμιλο (κι όμως υπάρχει ένα τρελό σενάριο), αφετέρου, όπως τόνισε και ο Ντούσαν Ίβκοβιτς, να διατηρήσουν τον ρυθμό που έχουν βρει στα τελευταία ματς.

Η Ρόμα είναι αξιόλογη αντίπαλος, όχι όμως αυτή που πραγματικά θα απειλήσει τον Ολυμπιακό. Ούτως ή άλλως οι Ρωμαίοι, γνωρίζουν την δυσκολία της αποστολής τους και αρκούνται απλώς σε μία αξιοπρεπή εμφάνιση.

Ποιό είναι τώρα το σενάριο; Να ηττηθεί ο Ολυμπιακός, οι υπόλοιποι (Μάλαγα-Ρεάλ) να κερδίσουν και να υπάρξει τετραπλή ισοβαθμία. Ο Ολυμπιακός θα τερματίσει δεύτερος στον όμιλο, μιας και στην παραπάνω από διπλή ισοβαθμία μετράνε οι επιμέρους βαθμολογίες (πόσους βαθμούς έχει μαζέψει ο καθένας στα μεταξύ τους παιχνίδια). Η Ρεάλ υπερτερεί…

Τα σενάρια γίνονται… τερατώδη από κει και πέρα. Η ουσία είναι ο Ολυμπιακός να κερδίσει να ξεμπερδεύει, να παίξει τον θελκτικό μπασκετάκι του και να ικανοποιήσει τους φίλους του που αναμένεται να δώσουν δυναμικό παρών στο ΣΕΦ, προς λύπηση ορισμένων φερέφωνων… Θα καταλάβουν και οι Ρωμαίοι τι εστί Πειραιάς…

Στο αμιγώς αγωνιστικό κομμάτι τώρα, ο Κώστας Παπανικολάου δεν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί απέναντι στους Ρωμαίους, ενώ στη διάθεση του Ντούσαν Ίβκοβιτς δεν θα είναι και ο Ματ Νίλσεν. Ο Αυστραλός φόργουορντ μπορεί να έχει ξεκινήσει προπονήσεις, ωστόσο είναι ανέτοιμος να βοηθήσει ακόμα την ομάδα μετά την απουσία αρκετών ημερών από την αγωνιστική δράση.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons