OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Η χρονιά κλείνει θριαμβευτικά...

Η χρονιά κλείνει θριαμβευτικά
Το ποδοσφαιρικό 2010 τελείωσε για τον Ολυμπιακό. Ήταν μια χρονιά πολύ δύσκολη για την αγαπημένη μας ομάδα. Μια χρονιά που είδε τον Θρύλο όχι μόνο να χάνει τα πρωτεία που μονοπωλούσε για πέντε χρόνια (ουσιαστικά για 13) στην Ελλάδα αλλά και να κατρακυλάει στην ατιμωτική πέμπτη θέση της κατάταξης, στα play-off της προηγούμενης σεζόν. Μια χρονιά που σημαδεύτηκε επίσης από την πιο αποτυχημένη πορεία (;) της ομάδας στην Ευρώπη εδώ και δεκαετίες…
Ε λοιπόν, αυτή η καταραμένη χρονιά κλείνει θριαμβευτικά και με τις καλύτερες προϋποθέσεις! Ο Ολυμπιακός είναι πρώτος στην κατάταξη, πέντε βαθμούς μπροστά από τον Παναθηναϊκό και φαντάζει πλέον ως το ακλόνητο φαβορί για το πρωτάθλημα. Αντίθετα, ο ΠΑΟ βρίσκεται στα πρόθυρα της διάλυσης, με τους Πατέρα-Βγενόπουλο να έχουν αντικατασταθεί από τον Τζόνι Βεκρή και τους παίχτες να ανταλλάσσουν χριστουγεννιάτικα δωράκια τύπου Football Manager 2011 και Βarbie.
 Εξάλλου, στο τελευταίο παιχνίδι του 2010, ο Ολυμπιακός -αν και αγωνιζόταν με δέκα παίχτες στα τελευταία λεπτά- πέρασε με 1-0 από την Τρίπολη και έχει πλέον βάλει πλώρη για ένα ακόμη νταμπλ.

 Εντάξει, ξέρω πως θα γίνω φριχτά κοινότοπος, αλλά θα το πω: Δεν πρέπει να χαλαρώσουμε! Είναι αλήθεια πως η ομάδα φέτος έχει επιδείξει μια σταθερότητα που έλειπε τα τελευταία χρόνια - σε αρκετά παιχνίδια μάλιστα έχει παίξει και καλή μπάλα. Εξακολουθεί όμως να παρουσιάζει τρανταχτές αδυναμίες και να χρειάζεται ενίσχυση. Όσο και αν ο Παναθηναϊκός φαντάζει ακίνδυνος δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο Θρύλος έχει αποδείξει πολλές φορές στο παρελθόν πως είναι ένθερμος θαυμαστής της πράξης που ονομάζεται «αυτοκτονία».
Ούτως ή άλλως όμως, ο Ολυμπιακός του Μαρινάκη δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να διαπράξει το σφάλμα που στιγμάτισε ένα μεγάλο κομμάτι της θητείας του Σωκράτη Κόκκαλη: Δεν μας ενδιαφέρει απλώς να κατακτήσουμε κουτσά στραβά το «φετινό» πρωτάθλημα. Πρέπει επιτέλους να φτιάξουμε ομάδα. Και θεωρώ πως αυτή τη στιγμή οι συνθήκες είναι ιδανικές για κάτι τέτοιο.

Θανάσης Χειμωνάς
http://www.katimagiko.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons