OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2010

Θα επιστρέψω πιο δυνατός...



Στα τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος δεν είχε την ίδια φρεσκάδα και την ίδια εκρηκτικότητα που είχε επιδείξει μέχρι να μπει ο Δεκέμβρης. Εντούτοις, ο Κέβιν Μιραλάς, αλλά και τα μέλη του τεχνικού επιτελείου του Ολυμπιακού δεν ανησυχούν για την "πτώση" της απόδοσης του Βέλγου σε αυτό το σημείο της χρονιάς.

Και αυτό, διότι γνωρίζουν πολύ καλά ότι ο λόγος που ο "υπερηχητικός" επιθετικός του Θρύλου κουράστηκε αρκετά και ήταν λογικό κάποια στιγμή να "κατεβάσει" ταχύτητα. Εντούτοις, υπάρχει η πεποίθηση ότι με την επιστροφή της ομάδας στις αγωνιστικές υποχρεώσεις, με τον νέο χρόνο, ο Μιραλάς θα επιστρέψει και πάλι στα γνωστά υψηλά του επίπεδα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι πριν οι παίκτες φύγουν για τις διακοπές τους, ο Βέλγος είχε μία σχετική συζήτηση με μέλη του τεχνικού τιμ, εξηγώντας τους ότι του βγήκε πολλή κούραση το τελευταίο διάστημα. Σημείωσε, όμως ότι σε αυτό το διάστημα των γιορτινών διακοπών θα ξεκουραστεί και θα γεμίσει τις μπαταρίες του, ώστε όταν επιστρέψει να είναι ακόμη πιο δυνατός και "φρέσκος", για περισσότερα γκολ και καλές εμφανίσεις.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφέρουμε κάποιους αριθμούς που "εξηγούν" εν μέρει την κούραση του Μιραλάς. Οταν το καλοκαίρι ο Ολυμπιακός τον απέκτησε, ο Βέλγος επιθετικός προερχόταν από μία μετριότατη χρονιά. Χαρακτηριστικοί είναι οι αριθμοί του. Αγωνίστηκε συνολικά σε 23 παιχνίδια, στα 19 εκ των οποίων είτε μπήκε αλλαγή είτε βγήκε από το παιχνίδι πριν το τέλος. Συνολικά, είχε 1.223 αγωνιστικά λεπτά, ήτοι 53 λεπτά μέσα όρο ανά ματς.

Αντιθέτως, την εφετινή έχει σχεδόν φτάσει τα περσινά του αγωνιστικά λεπτά, καθώς αγωνίζεται αδιαλείπτως και για αυτό στα μόλις 14 παιχνίδια πρωταθλήματος που έχει αγωνιστεί (σ.σ. έχασε την πρώτη αγωνιστική με τον Ηρακλή) έχει συνολικά 1.019 λεπτά συμμετοχής, ήτοι 72' ανά παιχνίδι. Εάν σε αυτό λάβουμε υπόψη και το γεγονός ότι ένας τραυματισμός τον άφησε εκτός προπονήσεων σχεδόν ενάμιση μήνα τον Αύγουστο, τότε γίνεται αντιληπτό ότι η κούραση είναι απόλυτα λογική και η ξεκούραση απαραίτητη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons