OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Mέχρι και ο Βαζάκας έκραξε τον Φερέιρα...

Mέχρι και ο Βαζάκας έκραξε τον Φερέιρα
Τα ζογκλερικά του Ζαουάντ Ζαϊρί και η οξυδέρκεια του Αριέλ Ιμπαγάσα αποδείχθηκαν κάτι παραπάνω από αρκετά για να «καρφώσει» η Θρυλάρα όχι ένα αστέρι, αλλά ολόκληρο Αστέρα στην κορυφή του χριστουγεννιάτικου δέντρου της. Εύκολα, γρήγορα και πάνω απ’ όλα εορταστικά.
Στον αντίποδα, η βαζέλα μέχρι να περάσει τα Τρίκαλα ζορίστηκε σε τέτοιο βαθμό που όσοι έβλεπαν το ματς αναρωτιόντουσαν μήπως τα παλικάρια πάσχουν από ποδοσφαιρική δυσκοιλιότητα. Η προφανής διαφορά των δύο ομάδων, όμως, είναι και θα παραμείνει στον πάγκο.
Από τη μία ο Ερνέστο Βαλβέρδε με πλάνο και σκοπό, από την άλλη ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, τον οποίο ψιλο-έκραξε χθες μέχρι και ο Βαζάκας, λέγοντας: «Αυτή η ομάδα είναι προβλέψιμη, δεν έχει φλόγα». Και όταν το ακούς αυτό από τα χείλη του αγέρωχου και αδάμαστου κόουτς Βαζάκα, τότε πράγματι κάτι δεν πάει καλά.

Ο Γιώργος δεν λαθεύει ποτέ όταν απέναντι κάθεται «μυρωδιάς» προπονητής. Βλέπει ας πούμε τον Πορτογάλο, χθες, να σηκώνει τον Γκοβού για να τον κάνει αλλαγή στο 68’ με το σκορ στο 3-1 κι ενώ ο Γάλλος ζητάει από το μετρ να του φυλάξει το ουίσκι μέχρι να επιστρέψει, ξάφνου τα Τρίκαλα σκοράρουν με τον Κόρμπο και φέρνουν το ματς στο 3-2. Αντίδραση Ζεσουάλδο; Ξανακαθίζει τον Γκοβού στον πάγκο.
Με λίγα λόγια, ο Σίντνεϊ ένας ποδοσφαιριστής που από ψυχολογία είναι στα όρια της κατάρρευσης, βλέπει τον προπονητή του να μην προχωρά σε ήδη μια αποφασισμένη αλλαγή, επειδή ο αντίπαλος επιπέδου Β’ Εθνικής μείωσε το σκορ. Μιλάμε ο Πορτογάλος πρέπει να είναι γκραν μετρ της ποδοσφαιρικής ψυχολογίας. Εκτός βέβαια αν δεν ήθελε να συμπληρώσει το 20λεπτο για οικονομία, αφού ο Γκοβού για όσους πιθανώς δεν το γνωρίζουν πληρώνεται ανά ματς, αρκεί να παίζει πάνω από 20 λεπτά. Χθες, μπήκε στο 76’. Δεν βγήκε το μεροκάματο. Και με κανά δυο τέτοια σκηνικά ακόμα από τον Ζεσουάλδο δεν αποκλείεται να αυτοκτονήσει live στη σέντρα του ΟΑΚΑ.
Από την άλλη, τώρα, ο Βαλβέρδε παίρνει ένα ποδοσφαιριστή που μέχρι πρότινος ήταν «φευγάτος» από το Λιμάνι και τον κερδίζει στο 100%. Όποιος είδε το παιχνίδι στην Τρίπολη, με τον Ζαϊρί να τους περνάει σαν κορίνες προπόνησης, καταλαβαίνει τι σημαίνει να έχεις στον πάγκο κάποιον που ξέρει τη δουλειά και όχι κάποιον που ήρθε για να ενισχύσει το συνταξιοδοτικό του, αλλά δεν μπορεί να ξεγελάσει ούτε τον Βαζάκα.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons