OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Τετ α τετ Βαλβέρδε–Ριέρα στο Ρέντη...

Για πολλή ώρα τα έλεγαν το απόγευμα της Δευτέρας στο Ρέντη ο Ερνέστο Βαλβέρδε με τον Άλμπερτ Ριέρα, στο περιθώριο της προπόνησης του Ολυμπιακού.
Ένα τετ α τετ, που έκανε εντύπωση κυρίως για την χρονική διάρκειά του, αφού ο Βάσκος τεχνικός δεν συνηθίζει να μιλάει "με τις ώρες" με τους παίκτες, κατά τη διάρκεια των προπονήσεων.

Κανείς δεν μπορεί να είναι βέβαιος για το αντικείμενο της συζήτησης, που προκάλεσε μία εντύπωση στους άλλους παίκτες καθώς επαναλαμβάνουμε ήταν για ένα τετ α τετ για πολλή ώρα.


Ωστόσο, μία ημέρα νωρίτερα ο Ισπανός άσος είχε επιστρέψει στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού για πρώτη φορά μετά την θλάση, την οποία είχε υποστεί στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Η επιστροφή του στον αγώνα με τη Λάρισα δεν ήταν η καλύτερη από πλευράς εμφάνισης του παίκτη, που δικαιολογημένα έγινε αλλαγή με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα.

Σίγουρα ένα θέμα που συζητήθηκε ήταν ο βαθμός ετοιμότητάς του για το αυριανό παιχνίδι κυπέλλου με τον Αστέρα στην Τρίπολη, δηλαδή κατά πόσο μπορεί να βγάλει ένα δεύτερο συνεχόμενο ματς μέσα σε τέσσερις ημέρες, προερχόμενος από τραυματισμό. Και το κατά πόσο μπορεί ο προπονητής να τον υπολογίζει. Όπως, όμως, σίγουρα θα είχαν κι άλλα πράγματα να πουν οι δύο Ισπανοί.

http://www.redplanet.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons