OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

Ο Ερνέστο γυρίζει και... περιμένει τους παίκτες

Οι χριστουγεννιάτικες διακοπές τελείωσαν για τον προπονητή του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε ο οποίος αναμένεται στη χώρα μας τη Δευτέρα ώστε να είναι προετοιμασμένος για την επανέναρξη των υποχρεώσεων της ομάδας. Η επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη και θα είναι απογευματινή, οπότε από αύριο, Τρίτη, αναμένεται να επιστρέψουν οι "ερυθρόλευκοι" από τα… τέσσερα σημεία του ορίζοντα όπου έχουν διασκορπιστεί.

Θεωρείται δεδομένο ότι επίκειται νέα συνάντηση του Βαλβέρδε με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ,Βαγγέλη Μαρινάκη ώστε να τεθούν επί τάπητος εκ νέου τα μεταγραφικά ζητήματα εν όψει της ενίσχυσης του Ιανουαρίου.

Είναι βέβαιο ότι ο Μαρινάκης είναι πολύ ικανοποιημένος από την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας και από το περιβάλλον του διαρρέει ότι είναι διατεθειμένος να ικανοποιήσει τις επιθυμίες του Βάσκου τεχνικού ακόμη και αν αναγκαστεί να βάλει (και πάλι) το χέρι λίγο πιο βαθιά στην τσέπη από όσο έχει αρχικώς υπολογίσει.

Ας μη λησμονούμε, ότι η κατάκτηση του πρωταθλήματος εκτός των άλλων, σημαίνει και απ' ευθείας πρόκριση στους ομίλους του Champions League η οποία συνεπάγεται με στάνταρ έσοδα της τάξης των είκοσι εκατομμυρίων ευρώ. Είναι λογικό, λοιπόν, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ να επιθυμεί να θωρακίσει ακόμη περισσότερο το οπλοστάσιο του Βαλβέρδε ώστε να επιβεβαιωθεί και στην πράξη ότι η ομάδα του Πειραιά είναι το φαβορί για την κατάκτηση του εφετινού τίτλου.
Δεδόμενο είναι πάντως, επίσης, ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι απόλυτα ικανοποιημένος από τη δουλειά και την προσφορά του Ερνέστο Βαλβέρδε και νιώθει δικαιωμένος που αποφάσισει να φέρει και πάλι στο λιμάνι τον Ισπανό τεχνικό, λιγό μετά από την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Παρέλαση ονομάτων και Γιοβάνοβιτς

Τα ξένα δημοσιεύματα αναφέρουν σε καθημερινή βάση υποψήφιους παίκτες (κυρίως μέσους) που ενδιαφέρουν ή ενδέχεται να ενδιαφέρουν τον Ολυμπιακό, η αλήθεια όμως είναι ότι ακόμηδεν έχουν παρθεί οριστικές αποφάσεις.

Οι μάνατζερ, όντως, προτείνουν διαρκώς παίκτες στους "ερυθρόλευκους" και κάποιες περιπτώσεις έχουν αξιολογηθεί ως ενδιαφέρουσες, τα πάντα όμως αναμένεται να ξεκαθαρίσουν μετά και τη συνάντηση Μαρινάκη - Βαλβέρδε όπου, πλέον, θα πέσουν στο τραπέζι, συγκεκριμένα ονόματα.

Μία από τις περιπτώσεις που δεν αποκλείεται να απασχολήσει έντονα τον Ολυμπιακό είναι αυτή του Μίλαν Γιοβάνοβιτς. Ο σέρβος σταρ που πήγε το καλοκαίρι στην Λίβερπουλ και μάλιστα υπογράφοντας "βαρύ" συμβόλαιο (περίπου 60.000 λίρες την βδομάδα είναι οι απολαβές του) δεν έχει καταφέρει να προσαρμοστεί στις απαίτησεις του αγγλικού πρωταθλήματος με αποτέλεσμα οι άνθρωποι της Λίβερπουλ να έχουν ήδη στείλει το μήνυμα στον Γιοβάνοβιτς ότι πρέπει να αναζητήσει νέα ποδοσφαιρική στέγη.

Στον Ολυμπιακό δεν αποκλείουν να ενδιαφερθούν με τον σέρβο χαφ και θεωρούν ιδανική την περίπτωση να τον αποκτήσουν δανεικό με όψιον αγοράς το ερχόμενο καλοκαίρι. Στο συγκεκριμένο θέμα, πάντως, οι εξελίζεις αναμένονται άμεσες κυρίως λόγω της βιασύνης της Λίβερπουλ να ξεκαθαρίσει την υπόθεση.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons