OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Δελτίο Τύπου απο Π.Α.Ε. Ολυμπιακός...21/12

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης...

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για τον αυριανό αγώνα Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος θα διεξαχθεί  αύριο Τετάρτη (22/12, 17:30) στην Τρίπολη, στο πλαίσιο της 5ης φάσης του θεσμού.

Νέμεθ και Ρόμενταλ συνέχισαν το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθούν και το οποίο περιλαμβάνει θεραπεία και ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο, ενώ ο Νικοπολίδης δεν έλαβε μέρος στην προπόνηση, λόγω ενοχλήσεων που ένιωσε στη μέση.

Ο Τοροσίδης που ακολούθησε μέρος της προπόνησης με την ομάδα και στη συνέχεια ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο, λόγω ενός κτυπήματος που έχει στο αριστερό γόνατο, δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για καθαρά προληπτικούς λόγους.

Ο Ντουντού συνεχίζει στην πατρίδα του το πρόγραμμα αποκατάστασης που έχει αρχίσει από τις  προηγούμενες ημέρες.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο προπονητής της ομάδας μας Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε τα ονόματα των 18 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και οι οποίοι είναι:

Μέγερι, Πάρντο, Μέλμπεργκ, Α. Παπαδόπουλος, Μοντέστο, Ρ. Μπράβο, Ουρτάδο, Χολέμπας, Γ. Παπαδόπουλος, Γκαλίτσιος, Φετφατζίδης, Ιμπαγάσα, Πάντελιτς, Ποτουρίδης, Ζαϊρί, Ριέρα, Φουστέρ, Μιραλάς.

http://www.olympiacos.org

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons