OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Διάλεξε όποιον θέλεις για 10άρι...Θέλω να κοιτάξεις και για έναν έμπειρο σέντερ μπακ...

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης γευμάτισε με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ σε ψαροταβέρνα στο Μικρολίμανο. "Διάλεξε όποιον θέλεις για 10άρι και θα τον πάρουμε", είπε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού στον Πορτογάλο τεχνικό.

Είναι ξεκάθαρη η διάθεση του Βαγγέλη Μαρινάκη να στηρίξει με θέρμη τον Λεονάρντο Ζαρντίμ στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού, όντας έτοιμος να του πραγματοποιήσει μεταγραφές της αρεσκείας του. Ο Πορτογάλος τεχνικός επιθυμεί την απόκτηση ενός ικανότατου επιτελικού μέσου και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού βρίσκεται σε εγρήγορση ώστε να του κάνει το... χατίρι και να φέρει στον Πειραιά το "10άρι" που θα επιλέξει ο νέος προπονητής των Πειραιωτών.

Κατά τη διάρκεια του γεύματος στο Μικρολίμανο, ο Βαγγέλης Μαρινάκης συζήτησε με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ για το "χτίσιμο" της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν, με τον Πορτογάλο κόουτς να λέει στον πρόεδρο: "Το πρώτο πράγμα που θέλω είναι να μελετήσω καλά τους ποδοσφαιριστές που υπάρχουν. Να τους αναλύσω έναν έναν και μετά να βγάλω ένα πλάνο για τις προσθαφαιρέσεις που χρειάζονται ώστε να είμαστε υπερπλήρεις".

Στη συνέχεια ο διοικητικός ηγέτης των Πειραιωτών είπε στον νέο τεχνικό του Ολυμπιακού: "Πάρε όσο χρόνο θέλεις. Δες τι χρειάζεσαι και εμείς είμαστε εδώ. Δεν υπάρχει καμιά βιασύνη. Και για "10άρι" διάλεξε όποιον νομίζεις και θα τον αποκτήσουμε".

Παράλληλα, οι δύο άνδρες αναφέρθηκαν και στο Euro 2012 το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να επισημαίνει στον Λεονάρντο Ζαρντίμ, κάνοντας μία σύγκριση με την εθνική μας ομάδα: "Δεν έχει σχέση η Εθνική Ελλάδας με τον Ολυμπιακό. Εμείς παίζουμε επιθετικά".

Τότε ο Πορτογάλος τεχνικός απάντησε: "Το έχω καταλάβει ακόμη και από τα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ που είδα. Επίσης, βλέπω ότι η Εθνική ομάδα της Ελλάδας είναι αργή. Εμείς θέλουμε να φτιάξουμε μια ομάδα γρήγορη που θα είναι πολύ πιεστική μπροστά και θα δημιουργεί επιθέσεις με την ταχύτητα της".

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού ζήτησε από τον Ζαρντίμ να ψάξει για έναν καλό οπισθοφύλακα για να υπάρχει λύση αν τελικά φύγει ο Μέλμπεργκ.

«Ο Ζαρντίμ θα δώσει τρεις λύσεις», ήταν ο τίτλος του άρθρου του συνάδελφου Πολύδωρου Παπαδόπουλου, το οποίο δημοσίευσε χτες το katimagiko.gr Τις δύο από τις τρεις λύσεις από τον Λεονάρντο Ζαρντίμ τις ζήτησε ήδη ο πρόεδρος του Ολυμπιακού. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην κουβέντα ή καλύτερα κατά τη διάρκεια του γεύματος που είχε με τον νεαρό τεχνικό, πέρα από τη θέση του «10ριού» του ανέλυσε και την αναγκαιότητα να υπάρξει έτοιμη λύση για το κέντρο της άμυνας. 

«Θέλω να κοιτάξεις και για έμπειρο σέντερ μπακ», ήταν η ατάκα του Μαρινάκη στον Ζαρντίμ. Οπως καταλαβαίνετε, το θέμα του Ολοφ Μέλμπεργκ έχει καθυστερήσει αρκετά. Ο Ολυμπιακός έχει κάνει μια εξαιρετική πρόταση στο Σουηδό παίκτη, ο οποίος ωστόσο δεν έχει ακόμα απαντήσει.
Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού βλέποντας ότι το συγκεκριμένο ζήτημα μπορεί να πάρει καιρό και να μην έχει την κατάληξη που θα ήθελε ο Ολυμπιακός, ζήτησε από τον Ζαρντίμ να κοιτάξει τις... άκρες του, προκειμένου να έχει έτοιμη λύση με έμπειρο κεντρικό οπισθοφύλακα. 

Φαίνεται καθαρά, δηλαδή, ότι στο λιμάνι έχουν αρχίσει να τα παίρνουν με την... παντελή απουσία νέων από τον Σουηδό, με συνέπεια να παίρνουν τα μέτρα τους. Και καλά κάνουν, δηλαδή...


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons