OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Επιλέγουν τον αντι-«Ντούντα»...

Φουλάρουν για την αναζήτηση του διαδόχου του Ντούσαν Ίβκοβιτς ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Στόχος είναι ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού να συνεχίσει στην ίδια φιλοσοφία που οδήγησε τους «ερυθρόλευκους» στην κορυφή της Ελλάδας και της Ευρώπης.

Οι περιπτώσεις που απασχολούν είναι κυρίως-αλλά όχι μόνο-από την ελληνική αγορά. Ξεχωρίζουν οι περιπτώσεις των Γιάννη Σφαιρόπουλου και Ηλία Ζούρου, δύο παλιών γνώριμων. Ο πρώτος είχε δουλέψει σαν δεύτερος προπονητής στην ομάδα από το 2005 μέχρι το 2008, έχει αποδείξει την αξία του σαν πρώτος με τον Κολοσσό, ενώ έχει παραστάσεις από το εξωτερικό έχοντας δουλέψει και στο πλευρό του Γιόνας Καζλάουσκας στην Εθνική και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Ο δεύτερος είχε κάνει τα πρώτα του προπονητικά βήματα στον Ολυμπιακό (2000-2002), αλλά έκτοτε έχει κυλήσει πολύ νερό στο αυλάκι και διαθέτει πλέον εμπειρία από μεγάλη ομάδα. Απαραίτητη προϋπόθεση για να εργαστεί στο λιμάνι (ή στον Παναθηναϊκό που επίσης λέγεται πως τον έχει στα υπόψη) είναι να μην παραμείνει στον πάγκο της Εθνικής, μιας και θέση της ομοσπονδίας είναι να μην εμπλακεί το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στη… δίνη των «αιωνίων».

Ο Φώτης Κατσικάρης είναι εξαιρετική περίπτωση, με πετυχημένο έργο σε Βαλένθια και Μπιλμπάο, αλλά δεσμεύεται με συμβόλαιο, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Γιώργο Μπαρτζώκα με τον Πανιώνιο, χωρίς βέβαια να σημαίνει πως είναι απίθανο να «σπάσουν» αυτά με κάποιον τρόπο.

Από την αγορά του εξωτερικού, έχουν προταθεί ο ελεύθερος Οκτάι Μαχμούτι, ο Αντρέα Τρινκιέρι που έχει συμβόλαιο με την Καντού κι όχι μεγάλη εμπειρία, αλλά και ο Κρις Φλέμινγκ της Μπάμπεργκ.

Ανεξάρτητα από το θέμα προπονητή, η διοίκηση έχει αποφασίσει να προχωρήσει σε διαπραγματεύσεις για την ανανέωση της συνεργασίας με τον Γιώργο Πρίντεζη και τον Κώστα Σλούκα.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons