OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Δεν πιστεύετε πόσο μεγάλος είναι ο Ολυμπιακός...

Εντυπωσιασμένος από το μέγεθος, την οργάνωση και τον κόσμο του Ολυμπιακού δήλωσε ο Ρόι Κάρολ στους συμπατριώτες του. Ο Βορειοϊρλανδός γκολκίπερ συμμετέχει στην προετοιμασία της εθνικής του ομάδας για το φιλικό του Σαββάτου με την Ολλανδία.

«Δεν πιστεύετε πόσο μεγάλη ομάδα είναι ο Ολυμπιακός. Είναι μεγάλος σύλλογος και έχει ένα καταπληκτικό προπονητικό κέντρο. Έχω περάσει από τη Μαν. Γιουνάιτεντ και ο Ολυμπιακός για την Ελλάδα είναι κάτι σαν τη Γιουνάιτεντ. Ο κόσμος είναι τρελός με την ομάδα και νιώθεις πως στο γήπεδο βρίσκονται 100.000 φίλαθλοι. Οι οπαδοί είναι φανταστικοί κι όπου πάω μου μιλούν για ποδόσφαιρο, παρότι δεν ξέρω ακόμη τη γλώσσα. Η ομάδα θα παίξει στο Champions League του χρόνου κι ελπίζω να διεκδικήσω τη θέση του βασικού τερματοφύλακα», δήλωσε ο 34χρονος τερματοφύλακας.

Όσο για την επάνοδό του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα μετά από πολυετή απουσία, είπε: «Χαίρομαι πολύ που επέστρεψα μετά από τόσο καιρό. Πόσο πέρασε, έξι χρόνια; Είμαι ο πιο μεγάλος σε ηλικία τώρα στην ομάδα και ακόμη μαθαίνω κάποια ονόματα παικτών. Είναι ωραίο που με ξανακάλεσαν στην εθνική κι ανυπομονώ για τον αγώνα του Σαββάτου. Από μικρά παιδιά όλοι θέλουν να παίξουν στην εθνική τους ομάδα και είναι ένα πολύ όμορφο συναίσθημα. Αν αγωνιστώ ή μπω έστω σαν αλλαγή θα είναι σαν να κάνω ξανά ντεμπούτο. Μπορεί να είμαι πλέον μεγάλος σε ηλικία και πιο ήρεμος, αλλά όταν αντιμετωπίζεις την Ολλανδία πάντα υπάρχει υπερένταση».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons