OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Τέλος εποχής... Δεν συνεχίζει ο Ντούντα...

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς δεν θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό κι όπως φαίνεται δεν θα καθίσει σε πάγκο άλλης ομάδας...

 Παρελθόν από τον Ολυμπιακό αποτελεί ο Ντούσαν Ίβκοβιτς.

Ο 69χρονος κόουτς σε συνάντηση που είχε την Παρασκευή με τον -εκ των ιδιοκτητών της ΚΑΕ- Παναγιώτη Αγγελόπουλο και τον αντιπρόεδρο, Γιώργο Σκινδήλια, τους ενημέρωσε για την απόφαση του να συνεχίσει να προπονεί μόνο την εθνική ομάδα της Σερβίας.

Έτσι παρά την πρόταση που του έγινε από τους "ερυθρολευκους" για ανανέωση της συνεργασίας τους εκείνος αρνήθηκε με αποτέλεσμα οι δύο πλευρές να "χωρίσουν" φιλικά.

Πάντως ο "Ντούντα" δεσμεύτηκε πως αν θελήσει στο μέλλον να δουλέψει σε συλλογικό επίπεδο θα το κάνει μόνο για τους Πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

Στη σημερινή συνάντηση με τον κ. Ίβκοβιτς που πραγματοποιήθηκε ύστερα από πρωτοβουλία της ΚΑΕ Ολυμπιακός, η διοίκηση της ομάδας πρότεινε στον κ. Ίβκοβιτς την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Ο κ. Ίβκοβιτς ενημέρωσε την ΚΑΕ πως αποφάσισε να συνεχίσει μόνο στην Εθνική Σερβίας, για λόγους που εξήγησε και που η ΚΑΕ Ολυμπιακός σέβεται απολύτως. Ο κ. Ίβκοβιτς επεσήμανε στη διοίκηση της ΚΑΕ ότι αν αποφασίσει στο μέλλον να δουλέψει ξανά σε συλλογικό επίπεδο θα είναι μόνο για τον Ολυμπιακό.

Η διοίκηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός θέλει να ευχαριστήσει θερμά τον κ. Ίβκοβιτς για την άψογη συνεργασία που είχε μαζί του τα δυο αυτά χρόνια και ιδιαιτέρως για τη μεγάλη συνεισφορά του στην ιστορική φετινή σεζόν.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons