OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

Το δύσκολο είναι να μείνεις στην κορυφή...

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να κατακτήσει φέτος την κορυφή τόσο της Ευρώπης όσο και της Ελλάδας, όμως όπως εξήγησε ο Γιώργος Πρίντεζης στην εκπομπή της Nova "Ώρα των Πρωταθλητών", το δύσκολο είναι να διατηρηθεί σε αυτό το επίπεδο.

Ο φόργουορντ των «ερυθρολεύκων» μίλησε για την χρονιά που ολοκληρώθηκε με τον ιδανικότερο τρόπο, για το νικητήριο καλάθι στον τελικό με την ΤΣΣΚΑ, για την επιλογή του να αφήσει τη Μάλαγα, για το μέλλον του στον Ολυμπιακό, αλλά και για την Εθνική ομάδα.


Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γιώργος Πρίντεζης

Για το φετινό… ταξίδι με τον Ολυμπιακό

«Σε κάθε προπόνηση, τόσο εγώ όσο και όλοι περάσαμε πολύ καλά και αυτό το βγάζαμε και στο γήπεδο και το έβλεπε και ο κόσμος και το χαιρόταν».

Για το μέλλον της ομάδας

«Σίγουρα όταν από την πρώτη χρονιά φτιάχνεις έναν κορμό και δεν το περιμένει κανείς, αλλά τελειώνει η χρονιά και έχεις πάρει δύο σημαντικά κύπελλα, τότε συμφωνώ πως έχεις μέλλον. Το πιο δύσκολο δεν είναι να φτάσεις στην κορυφή, αλλά να παραμείνεις».

Για τα συναισθήματά του τη στιγμή που σημείωσε ο νικητήριο καλάθι κόντρα στην ΤΣΣΚΑ

«Δεν μου βγήκε τίποτα αντιδραστικό. Τη συγκεκριμένη στιγμή που το έβαλα, νόμιζα ότι είχε δευτερόλεπτα και έπρεπε να γυρίσω να παίξω άμυνα. Ηταν πολύ όμορφη στιγμή, απίστευτη πραγματικά. Το πρωτάθλημα ήταν μία συνέχεια της Euroleague. Σε όλους τους τελικούς παίξαμε το μπάσκετ που είχαμε δουλέψει και είχαμε μάθει. Μην σταθούμε μόνο στην τελευταία φάση”.

Για την απόφασή του να αφήσει τη Μάλαγα και να επιστρέψει στον Ολυμπιακό

«Τα λεφτά δεν είναι το παν. Οποίος παίζει μπάσκετ, ακόμα και ερασιτεχνικά, καταλαβαίνει. Εγώ ήθελα απλά να παίξω μπάσκετ. Πίστευα ότι η δεύτερη χρονιά στην Μάλαγα δεν ήταν καλή. Δεν είχα αυτά που ήθελα. Μίλησα με τον Ολυμπιακό και γύρισα, γιατί δεν μου άρεσε όλο αυτό που γινόταν. Όμως, προτίμησα να αφήσω κάποιο μεγάλο ποσό, προκειμένου να γυρίσω στον Ολυμπιακό που έδειξε ότι με ήθελε».

Για την ανανέωση του συμβολαίου του

«Δεν είναι καλό να μιλήσουμε για λεφτά σε μία περίοδο που ο κόσμος αντιμετωπίζει προβλήματα. Θέλω να μείνω εννοείται και πιστεύω ότι θα γίνει το καλύτερο και για μένα και για τον Ολυμπιακό».

Για την γενικότερη προσπάθεια του Ολυμπιακού

«Ο κόσμος ήθελε το πρωτάθλημα. Ξέρουμε πως είναι τα πράγματα στην Ελλάδα. Τόσο οι Ολυμπιακοί, όσο και οι Παναθηναϊκοί θέλουν να κερδίζουν τους αντίπαλους. Είναι άσχημο πράγμα και για τον Ολυμπιακό και για τον Παναθηναϊκό να περνάει σε δεύτερη μοίρα ένα ευρωπαϊκό τρόπαιο. Καταφέραμε τελικά και τα δύο και δώσαμε χαρά στον κόσμο μας».

Για το αν πήρε... εκδίκηση από τον Καζλάουσκας

«Του Καζλάουσκας δεν του άρεσε το συγκεκριμένο σουτ και θυμάμαι ότι μου είχε πει και στις προπονήσεις, αλλά και σε αγώνα μου είχε πει ότι δεν θα σε ξαναβάλω. Δεν μπορώ να πω ότι ο Καζλάουσκας δεν με πίστεψε. Εγώ προσπαθώ από τον κάθε προπονητή να πάρω ότι μπορώ. Προτιμώ ως χαρακτήρας στα δύσκολα να δουλεύω ακόμα περισσότερο και να δείχνω ότι δεν είναι έτσι τα πράγματα όπως πιστεύει ο κάθε προπονητής. Να βγαίνει σωστά ο εγωισμός. Στον πάγκο έχουμε και έναν ακόμα προπονητή, τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, που με βοήθησε πάρα πολύ».

Για την Εθνική ομάδα

«Η Εθνική είναι πάντα στο μυαλό μου. Σωματικά είμαι έτοιμος και μπορώ να βοηθήσω. Περιμένω και την ανακοίνωση του προπονητή. Πιστεύω ότι θα με καλέσει, αλλά και στη θέση μου είναι και δύο παίκτες που κάνουν εξαιρετική χρονιά, ο Φώτσης και ο Καϊμακόγλου. Πιστεύω ότι υπάρχουν και οι κατάλληλοι άνθρωποι στην Εθνική για να μας βοηθήσουν να ξεπεράσουμε την κούραση και να είμαστε έτοιμοι προκειμένου να πάρουμε και την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons