OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

«Ψάχνουμε την φόρμουλα»...

Η ανανέωση της συνεργασίας του Γιώργου Πρίντεζη με τον Ολυμπιακό είναι αυτήν την στιγμή ένα από τα σημαντικότερα θέματα που απασχολούν την «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ. Ο μάνατζερ του 27χρονου φόργουορντ του Θρύλου, Γιώργος Δημητρόπουλος, σύμφωνα με δηλώσεις του στο superbasket.gr υποστήριξε πως ο πελάτης του έχει κάνει κάποια συζήτηση με τον Ολυμπιακό, η οποία έχει μια μικρή απόσταση όμως και οι δύο πλευρές ψάχνουν την φόρμουλα για την παραμονή. Ακόμα μίλησε και για την προοπτική του ΝΒΑ για τον Γιώργο Πρίντεζη.

Συγκεκριμένα ο Γιώργος Δημητρόπουλος είπε: «Κατ' αρχάς θέλω να ξεκαθαρίσω ότι συνάντηση με τους διοικούντες τον Ολυμπιακό έχει γίνει εδώ και καιρό. Έγινε πριν από 10 μέρες και ήταν παρών και ο Γιώργος (Πρίντεζης). Η συνάντηση κρατήθηκε μυστική, έγινε σε πολύ καλό κλίμα, με αμοιβαία διάθεση για συνεργασία. Υπάρχει απόσταση ανάμεσα στις δύο πλευρές, ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του κάποια καινούργια δεδομένα, το ίδιο και ο Πρίντεζης, που δεδομένα έκανε σπουδαία σεζόν. Βρίσκεται στην καλύτερη φάση της καριέρας του, στην πλέον ώριμη. Ολον αυτόν τον καιρό είμαστε σε διαρκή επικοινωνία με τον Ολυμπιακό, προσπαθούμε να βρούμε την φόρμουλα ώστε να παραμείνει ο Γιώργος στην ομάδα. Δίχως να υπάρχει χρονοδιάγραμμα ή πίεση χρόνου».

Για την περίπτωση του ΝΒΑ ο μάνατζερ του Πρίντεζη είπε: «Υπάρχει στο μυαλό του Γιώργου το ΝΒΑ και μάλιστα έντονα. Αν μέχρι τις 8 Ιουλίου είναι ελεύθερος, τότε θα εξετάσουμε αναλόγως τα δεδομένα που υπάρχουν. Επί του παρόντος επικεντρωνόμαστε μόνο στον Ολυμπιακό», για να καταλήξει αναφορικά με τους «ερυθρόλευκους»: «Έχουν γίνει βήματα προόδου, έχουμε εξαιρετική συνεργασία, κάτι περισσότερο δεν μπορούμε να πούμε αυτή τη στιγμή. Κι επειδή γράφονται και λέγονται πολλά, θέλω να ξεκαθαρίσω πως δεν μπορώ να διαψεύδω ή να επιβεβαιώνω συνέχεια φήμες. Θεωρώ πως η όποια ενημέρωση για την εξέλιξη των συζητήσεων πρέπει να προέρχεται από τον Ολυμπιακό».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons