OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Συγχαρητήρια… Ολυμπιακέ...

Τα συγχαρητήρια τους για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1, έστειλαν στον Ολυμπιακό μεγάλες ομάδες αλλά και προσωπικότητες του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η Μακάμπι Τελ Αβίβ, η Παρτιζάν, ο εκτελεστικός διευθυντής της Euroleague Ζόρντι Μπερτομέου, ο πρόεδρος της ULEB Εδουάρδο Πορτέλα, αλλά και ομάδες από την Ελλάδα όπως επίσης και ο γενικός γραμματέας αθλητισμού απέστειλαν στους «ερυθρόλευκους» συγχαρητήριες επιστολές.


Η επιστολή της ΤΣΣΚΑ…

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που σας στέλνουμε ξανά συγχαρητήρια. Επιτρέψτε μας να σας συγχαρούμε που κατακτήσατε το Πρωτάθλημα Ελλάδας με τέτοιο εκθαμβωτικό τρόπο. Επικρατώντας του μεγάλου σας αντιπάλου στο αποφασιστικό παιχνίδι της σειράς των τελικών, επιβεβαιώσατε ότι είστε μια μεγάλη δύναμη στο Ευρωπαϊκό Μπάσκετ.

Θαυμάζουμε την εμφάνιση της ομάδας σας και την καταπληκτική σας σεζόν».


Η επιστολή της Μακάμπι…

«Τα θερμότερα συγχαρητήρια μας για την κατάκτηση του ελληνικού πρωταθλήματος. Αυτό, μαζί με την κατάκτηση της Euroleague, δημιουργούν μια ονειρεμένη σεζόν για την οποία αξίζετε όλα τα συγχαρητήρια του κόσμου.
Για ακόμα μια φορά ο Ολυμπιακός απέδειξε ότι ανήκει στην ελίτ της Ευρώπης. Θα είμαστε πολύ χαρούμενοι να συναντηθούμε την επόμενη σεζόν στην Euroleague».


Η επιστολή Μπερτομέου προς τον Πρόεδρο της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κ. Παναγιώτη Αγγελόπουλο…

«Εκ μέρους της Ευρωλίγκα, Θα ήθελα να σας συγχαρώ εσάς και την ομάδα σας για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Ελλάδας.
Παρακαλώ μεταβιβάστε τις θερμότερες ευχές μου σ’ όλους τους παίκτες και τα μέλη της ομάδας».


Η επιστολή του Πορτέλα…

«Πριν από λίγες εβδομάδες σας έγραφα για να σας συγχαρώ για την κατάκτηση της Turkish Airlines Euroleague και τώρα για να σας συγχαρώ για την κατάκτηση της Basket League OPAP 2011-2012.

Αυτή θα είναι μια αξέχαστη σεζόν για τον Ολυμπιακό και τώρα ήρθε η ώρα να διασκεδάστε με το αποτέλεσμα στης εξαιρετικής δουλειάς που έχετε κάνει όλη τη σεζόν».


Στον Ολυμπιακό ήρθαν πολλές ακόμα συγχαρητήριες επιστολές. Μεταξύ αυτών απέστειλαν συγχαρητήρια ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού Παναγιώτης Μπιτσαξής, οι ΚΑΕ Πανιώνιος και ΑΓΟΡ, ο Απόλλων Πατρών, η Παρτιζάν, η Μπάνβιτ, ο ΣΕΠΚ, ο ΠΣΑΚ, ο ΠΣΑΤ, ο Σύνδεσμος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Ολυμπιακού και η ΠΕΦΟ.

 http://www.sport-fm.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons