OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Στους ισχυρούς οι «αιώνιοι»...

Στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας, μαζί με Μπαρτσελόνα και Μακάμπι Τελ Αβίβ θα τοποθετηθούν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός στην κλήρωση της πρώτης φάσης της Ευρωλίγκας 2012-2013 που θα γίνει την προσεχή Παρασκευή (06/07) στην Βαρκελώνη. Οι δύο εκπρόσωποί μας θα έχουν έτσι θεωρητικά ευκολότερη κλήρωση απ’ ότι οι υπόλοιποι ισχυροί της διοργάνωσης. Οι τέσσερις αυτές ομάδες δεν μπορούν να αναμετρηθούν στη πρώτη φάση και θα αντιμετωπίσουν μία από τα υπόλοιπα πέντε γκρουπ δυναμικότητας.

Υπενθυμίζουμε ότι στη φάση των «24», σχηματίζονται τέσσερις όμιλοι των έξι ομάδων, από τους οποίους προκρίνονται οι τέσσερις πρώτες. Η διαφορά από φέτος, εκτός από τη διεξαγωγή των αγώνων Πέμπτη και Παρασκευή, έχει να κάνει με τον τρόπο διεξαγωγής του Top-16 που πλέον θα γίνεται σε δύο ομίλους των οκτώ ομάδων. 

 Αναλυτικά, τα γκρουπ δυναμικότητας:

1ο

Μπαρτσελόνα
Ολυμπιακός
Μακάμπι
Παναθηναϊκός

2ο

Σιένα
Ρεάλ Μαδρίτης
ΤΣΣΚΑ Μόσχας
Κάχα Λαμποράλ

3ο

Χίμκι
Παρτιζάν
Άλμπα Βερολίνου
Αναντολού Εφές

4ο

Μάλαγα
Λιέτουβος Ρίτας
Ζαλγκίρις
Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ

5ο

Πρόκομ
Αρμάνι Μιλάνο
Μπάμπεργκ
Ολύμπια Λιουμπλιάνας

6ο

Τσεντεβίτα Ζάγκρεμπ
Μπεσίκτας
Σαλόν Σαονέ
Νικήτρια προκριματικών *

* Όπως ανακοινώθηκε από την Ευρωλίγκα, οι οκτώ ομάδες που θα λάβουν μέρος στα προκριματικά, θα χωριστούν σε δύο γκρουπ, απ’ όπου θα προκύψουν τα τέσσερα ζευγάρια των προημιτελικών. Στους ομίλους θα προκριθεί η ομάδα που θα νικήσει σε αυτή τη διαδικασία. Στους ισχυρούς, τοποθετήθηκαν Ούνιξ Καζάν, Καντού, Νίμπουργκ και Λε Μαν που θα αντιμετωπίσουν μία εκ των Ντόνετσκ, Οστάνδη, Ουλμ και Λουκόιλ Ακαντέμικ. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons