OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Συνάντηση κορυφής...

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ τις τελευταίες μέρες μελετάει με προσοχή το ρόστερ του Ολυμπιακού. Ο Πορτογάλος τεχνικός προσπαθεί να έχει άποψη ακόμη και για εκείνους που έπαιξαν δανεικοί.

Στο πλαίσιο αυτό, έχει μαζί του δεκάδες DVD με αγώνες προκειμένου να αποκτήσει μία σχετική εικόνα για τον κάθε παίκτη ξεχωριστά. Ο 37χρονος θέλει να τελειώσει σύντομα με την συγκεκριμένη διαδικασία, έτσι ώστε, να βρεθεί σε θέση να κάνει τις εισηγήσεις του σχετικά με την περεταίρω ενίσχυση του Θρύλου.

Ο καλύτερος τεχνικός της Πορτογαλίας για το 2012 αναμένεται στην χώρα μας την Δευτέρα και την Τρίτη θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη. Οι δύο άνδρες θα συζητήσουν με λεπτομέρειες για τους παίκτες που χρειάζεται ο Θρύλος, αλλά και εκείνους που δεν χωράνε στο ρόστερ και θα πρέπει να αποχωρήσουν.

Ενδιαφέρον θα έχει η άποψη του πρώην τεχνικού της Μπράγκα για το πώς θα καλυφθεί το κενό του Αβραάμ Παπαδόπουλου, ο οποίος θα μείνει εκτός δράσης για έξι μήνες. Το πιθανότερο σενάριο είναι ο Ολυμπιακός να κινηθεί για την απόκτηση έμπειρου κεντρικού αμυντικού, εφόσον ο Μέλμπεργκ συνεχίσει τα… καμώματα του!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons