OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Οι 3+1 μεταγραφές του Ζαρντίμ...

Ο Τσάβες, ο Πόλγκα, ο Αλβες, ο Βελόσο και όλοι οι παίκτες της Μπράγκα. Η λίστα είναι μεγάλη. Και ο... κατάλογος που μπορεί να παραγγείλει παίκτες ο νέος προπονητής μεγάλος. Με την επιστροφή του Λεονάρντο Ζαρντίμ από την Πορτογαλία, αρχίζει ο... χορός των μεταγραφών. Των δικών του μεταγραφών.

Ο Πορτογάλος, που αναμένεται να έρθει Κυριακή, Δευτέρα ή τέλος μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας, έφυγε από τη χώρα μας έχοντας στο μυαλό του δύο πράγματα. Το πως θα μάθει γρηγορότερα τους ποδοσφαιριστές που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στο ρόστερ του Ολυμπιακού και να εισηγηθεί την απόκτηση μερικών παικτών.

Οι πληροφορίες -απ' όλες τις πλευρές- λένε ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι διατεθειμένος να του κάνει όλα τα χατίρια. Να ακούσει και κυρίως να ακολουθήσει όλες τις εισηγήσεις του. Φεύγοντας, άλλωστε, του είχε πει, (κάτι που δημοσιοποιήθηκε κιόλας), «διάλεξε όποιο δεκάρι, θέλεις, βρες και έναν έμπειρο κεντρικό αμυντικό».

Δεν θα είναι, όμως, μόνο αυτές οι μεταγραφές που θα κριθούν από την γνώση και κυρίως την ανάλυση του διεθνούς μεταγραφικού παζαριού από τον Ζαρντίμ. Λέγεται ότι ο Προτογάλος θα κάνει τρεις, ακόμα και τέσσερις μεταγραφές. Ο Μαρινάκης πιστεύει ότι πρέπει να έχει λόγο ο προπονητής και τέλος πάντων να πάρει τους παίκτες που αυτός πιστεύει ότι θα μπορέσουν να ανταποκριθούν σε ό,τι ζητά. Αυτό θα βοηθήσει τον ίδιο και κατά κάποιο τρόπο θα... απαλλάξει και τους άλλους από τυχόν κατηγορίες ότι δεν του έκαναν αυτά που ζήτησε.

Το είχε κάνει αυτό ο Μαρινάκης και με τον Βαλβέρδε. Του είχε πάρει παίκτες, που ζήτησε. Θεωρεί ότι πρέπει να κάνει και ο προπονητής τις μεταγραφές του. Με την έννοια ότι όσο καλύτερα ξέρει κάποιους τόσο ευκολότερα μπορεί να συνεργαστεί. Οταν, μάλιστα, είχε και την περσινή πετυχημένη συνταγή με τον Βαλβέρδε, που πήρε Μαρκάνο, Ορμπάιθ και είχε λόγο και σε άλλες υποθέσεις, δεν έχει κανένα λόγο να αλλάξει.

Και να ξέρετε ο Μαρινάκης όπως και όλοι στον Ολυμπιακό, γνωρίζουν και κάτι άλλο. Οτι ο Ζαρντίμ σε σχέση με τον Βαλβέρδε έχει πολύ καλύτερη γνώση της αγοράς. Ο Ισπανός τα άφηνε όλα στον μάνατζέρ του, τον Ιμπάνιεθ. Εκανε, κοντολογίς, ό,τι του έλεγε εκείνος. Αντίθετα ο Ζαρντίμ έχει τρομερή γνώση από το διεθνές ποδόσφαιρο. Και δεν είναι μόνο ότι εκπροσωπείται από ένα υψηλού επιπέδου γραφείο μάνατζερ, με τρομερές συνεργασίες και διασυνδέσεις παντού, αλλά και η γνώση του ίδιου ακόμα και για παίκτες από μη εμπορικές αγορές.

Τώρα ποιοι άλλοι θα είναι πέρα από το 10άρι και τον αμυντικό, πολλά έχουν γραφτεί. Οπως ένας δεξιός μπακ ή ένας αμυντικός μέσος. Εγώ, όμως, νομίζω ότι πρέπει να περιμένουμε. Οι Πορτογάλοι που γνωρίζουν καλά τον Ζαρντίμ λένε ότι την ψάχνει πολύ. Και αυτό το ψάξιμο μπορεί να φέρει νέες ιδέες, άλλες προτάσεις, διαφορετικά ονόματα από αυτά που ασχολούμαστε μέχρι στιγμής. Για να δούμε...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons