OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Βγάζει υγεία ο Ολυμπιακός...

Για την ραγδαία αγωνιστική βελτίωση του Ολυμπιακού στη διάρκεια της σεζόν, αλλά και ένα… δικό του παιδί, τον Βαγγέλη Μάντζαρη, μίλησε ο Αργύρης Πεδουλάκης στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Ολυμπιακός βγάζει υγεία, έχει ιεραρχία στα αποδυτήρια και το πρόβλημα που είχε στη θέση ‘5’ το έλυσε. Οι ψηλοί του κάνουν τρομερή δουλειά στην άμυνα. Ο Χάινς παίζει άμυνα τον Διαμαντίδη καλύτερα από τους περιφερειακούς. Αυτό δίνει μεγάλο πλεονέκτημα στον Ολυμπιακό. Βρήκαν ρόλους και τις κατάλληλες πεντάδες», τόνισε.

Όσο για τον νεαρό γκαρντ του Ολυμπιακού, με τον οποίο συνεργάστηκε στο Περιστέρι, είπε: «Ο Βαγγέλης είναι καθαρό πλέι μέικερ. Παρά το νεαρό της ηλικίας του ξέρει να διαβάζει το παιχνίδι, να κουμαντάρει την ομάδα και να σε ηρεμεί, ενώ στην άμυνα, ατομική αλλά και ομαδική, είναι εξαιρετικός. Έχει καλό μυαλό, δεν είναι εγωιστής, είναι αλτρουιστής και έχει αυτογνωσία. Νομίζω πως θα πάρει τη θέση του Ζήση, ένα τέτοιο μοντέλο παίκτη είναι».

Τέλος, αναφορικά με το μέλλον του στον πάγκο του Περιστερίου, δήλωσε: «Ακόμη δεν μπορώ να πω. Είμαι δεσμευμένος με το τελευταίο συμβόλαιο. Στο τέλος Ιουνίου θα ξέρω. Περάσαμε δύσκολα τα τελευταία δύο χρόνια και τώρα δεν ξέρω τι θα συμβεί».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons