OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Στην κορυφαία 5άδα ο Παπανικολάου...

Μετά την ανάδειξη του ως “Πολυτιμότερος νέος παίκτης” της σεζόν 2011-2012 Basket League ΟΠΑΠ, ο Κώστας Παπανικολάου κέρδισε και μια θέση στην καλύτερη πεντάδα της αγωνιστικής περιόδου.

Τα καλά κόποις κτώνται και για να καταφέρει φέτος ο Ολυμπιακός ό,τι κατάφερε (να βρεθεί στην κορυφή της Basket League ΟΠΑΠ και της Ευρωλίγκας) χρειάστηκε πραγματικά πολύ σκληρή δουλειά. Κατά τη διάρκεια αυτής της επίπονης διαδρομής, ο Κώστας Παπανικολάου βρήκε τη δική του θέση, μέσα στην ομάδα, τον τρόπο να γίνει όσο πιο λειτουργικός γινόταν, για το γενικότερο καλό.
Δεν ήταν λοιπόν, έκπληξη το γεγονός ότι αναδείχθηκε ο δεύτερος πολυτιμότερος φόργουορντ στην καλύτερη πεντάδα, με 35 ψήφους, δηλαδή 23 περισσότερους από τον τρίτο της λίστας, Ντιόντε Κρίστμας, του Ρεθύμνου AEGEAN. Για τον πρώτο στις προτιμήσεις των 69 εκπροσώπων του Τύπου που κατέθεσαν ψήφο, θα ενημερωθείτε αύριο, Παρασκευή 22/6.

Ο 22χρονος φόργουορντ είπε στην ιστοσελίδα esake.gr πως «η τιμή να συμπεριλαμβάνεσαι στην καλύτερη πεντάδα του πρωταθλήματος είναι πολύ μεγάλη. Ευχαριστώ πολύ όσους με ψήφισαν, αλλά και τους προπονητές και τους συμπαίκτες μου που με βοήθησαν πολύ. Θέλω όμως, να τονίσω ότι η πολύ επιτυχημένη σεζόν που ολοκληρώθηκε, ανήκει στο παρελθόν. Είμαι πολύ χαρούμενος για όσα πετύχαμε, αλλά πρέπει να συγκεντρωθούμε και να έχουμε ανάλογη συνέχεια και τα επόμενα χρόνια».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons