OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Επιστρέφει στην Πορτογαλία ο Ζαρντίμ...

Ήρθε, συμφώνησε με τον Ολυμπιακό, υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο, παρουσιάστηκε από την ΠΑΕ και έδωσε το στίγμα του για τους «ερυθρόλευκους» της νέας σεζόν και σήμερα επιστρέφει στην Πορτογαλία για τις… διακοπές του. Ο λόγος για τον νέο προπονητή των Πειραιωτών, Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Ο 38χρονος τεχνικός ήρθε στην Ελλάδα για να ολοκληρωθεί και επίσημα η έναρξη της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό. Αφού λοιπόν στην παρουσίασή του την Τετάρτη, έστειλε το μήνυμά του για την ομάδα που θέλει να φτιάξει και είχε και συνομιλία με τον Βαγγέλη Μαρινάκη για τα μεταγραφικά, η… αποστολή του σε πρώτη φάση τελείωσε.

Έτσι ο Ζαρντίμ, αναχώρησε για την Πορτογαλία που θα κάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές μέχρι να αρχίσει η προετοιμασία των Πειραιωτών. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι η ενασχόλησή του με τον Ολυμπιακό σταματάει μέχρι την έναρξη της νέας σεζόν. Ο Πορτογάλος προπονητής, θα είναι σε διαρκή επαφή με τον ιδιοκτήτη της ομάδας για όλα τα θέματα που την αφορούν ώστε να είναι όλα έτοιμα όσο το δυνατόν γρηγορότερα για την έναρξη της νέας σεζόν.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons