OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Πολύ κοντά σε Ζαρντίμ ο Ολυμπιακός...

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ θα είναι κατά πάσα πιθανότητα ο διάδοχος του Ερνέστο Βαλβέρδε στον πάγκο του Ολυμπιακού, καθώς είναι κοντά σε συμφωνία με τη διοίκηση του πειραϊκού συλλόγου. 

Ο Πορτογάλος τεχνικός αφίχθη το απόγευμα της Δευτέρας στην Ελλάδα συνοδευόμενος από τον μάνατζέρ του και τον δικηγόρο του για να συζητήσουν με τον Βαγγέλη Μαρινάκη το ενδεχόμενο συνεργασίας και όπως φαίνεται οι δύο πλευρές είναι κοντά στο να βρουν τη "χρυσή τομή".

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι επαφές του 38χρονου πρώην τεχνικού της Μπράγκα με την διοίκηση των νταμπλούχων Ελλάδας είναι σε καλό δρόμο και είναι πολύ πιθανόν να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας, το οποίο ενδέχεται να είναι διετούς διάρκειας.
 
Να σημειωθεί ότι η Πόρτο επιχείρησε την τελευταία στιγμή να μπει "σφήνα" στον Ολυμπιακό διεκδικώντας τον Λεονάρντο Ζαρντίμ, όμως από τον Πειραιά προκύπτει πως οι δύο πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία, όμως τίποτα δεν πρέπει να αποκλειστεί.

Ο Πορτογάλος προπονητής, συναντήθηκε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και πέρασε από τις προπονητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη, όμως τώρα επιστρέφει στην πατρίδα του και έτσι το θέμα της συμφωνίας του με τους "ερυθρόλευκους" παραμένει ανοιχτό, αφού δεν "έπεσαν" οι υπογραφές.


http://www.sport24.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons