OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Ύμνοι της UEFA για «Τόρο»...

«Γεννημένοι μαχητές», είναι το σλόγκαν που υπάρχει στο πούλμαν που μεταφέρει την αποστολή της εθνικής στα γήπεδα που διεξάγεται το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου. Η ελληνική ομάδα έχει καταφέρει να προκριθεί στις «8» καλύτερες του τουρνουά και αντιμετωπίζει την Παρασκευή στο Γκντανσκ την εκ των φαβορί Γερμανία.

Η Ελλάδα δεν ήταν τόσο τυχερή όλο αυτό το διάστημα, από την αρχή των προκριματικών δηλαδή, έως και τα παιχνίδια του EURO και με αφορμή μερικά αξιοπερίεργα γεγονότα, η ιστοσελίδα της UEFA θέλησε να δικαιολογήσει το σλόγκαν του πούλμαν, αναφέροντας περιπτώσεις παικτών που τραυματίστηκαν, αλλά πάλεψαν και τα κατάφεραν θαυμάσια.

Ένας από αυτούς είναι ο Βασίλης Τοροσίδης, για τον οποίο το άρθρο τονίζει. «Ο Βασίλης Τοροσίδης υπέστη τραυματισμό στα πλευρά τον Οκτώβριο (στον προκριματικό αγώνα με την Κροατία), έσπασε το χέρι του στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ενάντια στον ΟΦΗ και ύστερα τραυματίστηκε στο γόνατο πριν από έναν μήνα, στο φιλικό με αντίπαλο τη Σλοβενία. Ωστόσο, κατάφερε να ξεπεράσει τα πάντα και έκανε το νταμπλ ως αρχηγός του Ολυμπιακού, πριν οδεύσει για την Πολωνία».

Κάπως έτσι προσπαθεί η UEFA να «εξηγήσει» το σλόγκαν της εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου «Γεννημένοι μαχητές».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons