OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Τη Δευτέρα τα διαρκείας των Πρωταθλητών...

Την προσεχή Δευτέρα, 2 Ιουλίου, θα ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Οι φίλαθλοι των Πρωταθλητών Ελλάδας και Ευρώπης θα μπορούν να «κλείσουν» τις θέσεις τους για την επόμενη σεζόν στο ΣΕΦ στα γραφεία της ΚΑΕ, στο Official Olympiacos BC Store, αλλά και μέσω του επίσημου site της ομάδας, www.olympiacosbc.gr.

Η «ερυθρόλευκη» διοίκηση μάλιστα λόγω των δύσκολων οικονομικών συνθηκών αποφάσισε μειώσεις από 10%-20%.

Ο Εμπορικός Δ/ντης της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, δήλωσε: 

«Ξεκινάμε την διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας φέτος αρκετά νωρίτερα κυρίως λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος που υπάρχει απο τον κόσμο μας. Η εκπληκτική περυσινή περίοδος της ομάδας δημιούργησε νέες προσδοκίες και φιλοδοξίες και πλέον το ενδιαφέρον για μια θέση στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας είναι πολύ μεγάλο!

Πέρα απο την σημαντική μείωση που πραγματοποιήσαμε φέτος στις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας για όλους τους περυσινούς κατόχους, με κύριο στόχο να τους επιβραβεύσουμε σε ένα βαθμό, για την αφοσίωση τους στην ομάδα σε μια χρονιά που ξεκίνησε δύσκολα και κατέληξε μαγικά, υπάρχουν τρείς σημαντικές διαφοροποιήσεις που πρέπει να αναφέρουμε.

Οι διαφοροποιήσεις αυτές αυξάνουν ακόμα περισσότερο την πραγματική αξία του εισιτηρίου διαρκείας. Η πρώτη αφορά στην αλλαγή της ημέρας πραγματοποίησης των αγώνων της Euroleague, οι οποίοι πλέον θα πραγματοποιούνται Πέμπτη και Παρασκευή (αντί για Τετάρτη και Πέμπτη) προσφέροντας διαφορετικές δυνατότητες και επιλογές σε όλους τους φιλάθλους μας. Η δεύτερη αφορά στην αλλαγή του συστήματος στην φάση των 16 της Euroleague (TOP 16), όπου θα δημιουργηθούν 2 όμιλοι των 8 ομάδων (αντί για 4 των 4 ομάδων), με αποτέλεσμα να αυξηθούν οι σημαντικότεροι εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας (με την προϋπόθεση ότι θα προκριθεί η ομάδα μας στην φάση των 16, κάτι που κάνει τα τελευταία 8 συνεχή έτη) κατά 4 αγώνες, γεγονός που με την ταυτόχρονη μείωση των τιμών για τους περυσινούς κατόχους και την διατήρηση τους για τους νέους, προσθέτει ακόμα μεγαλύτερη αξία στην κάρτα διαρκείας.

Τέλος, φέτος για πρώτη φορά θα διατεθούν εισιτήρια διαρκείας μόνο για το κάτω διάζωμα του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, με ανάλογες προσαρμογές τόσο στις τιμές όσο και στις κατηγορίες, με κύριο στόχο την δημιουργία της καλύτερης δυνατής ατμόσφαιρας, τόσο στους αγώνες του Ελληνικού Πρωταθλήματος όσο και της Euroleague».


Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ


Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει ότι από τη Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012 αρχίζει η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας 2012-2013 του Πρωταθλητή Ευρώπης και Ελλάδας, Ολυμπιακού.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα πραγματοποιείται από τα γραφεία της ΚΑΕ στην Ακτή Θεμιστοκλέους 2 & Υγείας 1-3, από το Official Olympiacos BC Store, Καραολή και Δημητρίου 8 (έναντι Γηπ. Καραϊσκάκη) αλλά και μέσω του επίσημου site της ομάδας, www.olympiacosbc.gr.

Από την Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012 οπότε και θα ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, προτεραιότητα θα έχουν οι περσινοί κάτοχοι για να ανανεώσουν τις κάρτες τους ως την Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012. Από την Δευτέρα 16 Ιουλίου, για όσες θέσεις δεν ανανεωθεί η κράτηση τους, αυτές θα είναι προς διάθεση για όλους τους φιλάθλους του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. Φυσικά, για θέσεις που δεν είχαν διατεθεί εισιτήρια την χρονιά 2011-2012, θα υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια από τη Δευτέρα 2 Ιουλίου.

Στο πλαίσιο της προσπάθειας της Διοίκησης της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ για πιο προσιτές τιμές στα εισιτήρια διαρκείας της περιόδου 2012-2013 και λόγω και της οικονομικής κατάστασης, αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί μια νέα μείωση από 10% ως 20% (ανάλογα με την κατηγορία), σε όλες τις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας. Η μείωση ισχύει για όλους τους περυσινούς κατόχους που επιθυμούν να ανανεώσουν το εισιτήριο τους. Οι τιμές για τους νέους κατόχους θα παραμείνουν οι ίδιες με τις περυσινές.

Επιπλέον, όλοι οι περυσινοί κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας, με την ανανέωση του εισιτηρίου τους, θα παραλαμβάνουν δωρεάν το Επίσημο Winning T – Shirt του Πρωταθλητή Ελλάδας ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, στο μέγεθος που επιθυμούν (απο το Official Olympiacos BC Store)! Οι νέοι κάτοχοι θα μπορούν επίσης να το προμηθευτούν, στην προνομιακή τιμή των 10 ευρώ (με έκπτωση δηλαδή 25% απο την αρχική του αξία) με την ταυτόχρονη αγορά του εισιτηρίου τους για την περίοδο 2012-2013.


ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΙΜΕΣ

ΤΜΗΜΑ ΝΕΟΙ ΚΑΤΟΧΟΙ ΑΝΑΝΕΩΣΗ
COURT SEAT CENTRAL 1 3.500 € 2.850 €
COURT SEAT CENTRAL 2 3.300 € 2.650 €
COURT SEAT BASELINE 1 3.000 € 2.410 €
COURT SEAT BASELINE 2 2.800 € 2.250 €
VIP 3.300 € 2.650 €
EXECUTIVE A 720 € 620 €
EXECUTIVE B 450 € 390 €
CLUB 1 340 € 300 €
CLUB 2 300 € 265 €
CLUB 3 210 € 190 €
CLUB 4 195 € 175 €
OIKOΓΕΝΕΙΑΚΑ 150 €(60 το κάθε μέλος ώς 14ετών) 140 €(40 το κάθε μέλος ώς 14ετών)

Προνόμια

Όλοι οι κάτοχοι των κατηγοριών COURT SEATS, VIP απολαμβάνουν τα εξής προνόμια:

• Αποκλειστική πρόσβαση στο VIP Lounge του ΣΕΦ
• Parking (θέση parking ή valet parking)
• Εξασφάλιση/προτεραιότητα αγοράς εισιτηρίου για Τελικό Κυπέλου Ελλάδος, Euroleague Final Four και τους εκτός έδρας Ευρωπαϊκούς αγώνες του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ
• Δυνατότητα συμμετοχής σε εκδηλώσεις του Ολυμπιακού και των χορηγών-συνεργατών
• Υπηρεσίες VIP (αναψυκτικά, εξυπηρέτηση κλπ)
• Έκπτωση 10% στις μπουτίκ του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στο ΣΕΦ και στο Official Olympiacos BC Store

Oι κάτοχοι των κατηγοριών EXECUTIVE A απολαμβάνουν τα εξής προνόμια

• Θέση parking Β
• Εξασφάλιση/προτεραιότητα αγοράς εισιτηρίου για Τελικό Κυπέλου Ελλάδος, Euroleague Final Four και τους εκτός έδρας Ευρωπαϊκούς αγώνες του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ
• Δυνατότητα συμμετοχής σε εκδηλώσεις του Ολυμπιακού και των χορηγών-συνεργατών
• Έκπτωση 10% στις μπουτίκ του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στο ΣΕΦ και στο Official Olympiacos BC Store

Για όλους τους κατόχους των υπόλοιπων κατηγοριών εισιτηρίων ισχύει η έκπτωση 10% στις μπουτίκ του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στο ΣΕΦ και στο Official Olympiacos BC Store για όλα τα Επίσημα Προϊόντα. Επίσης, μια σειρά απο άλλα επιπρόσθετα μοναδικά προνόμια απο τους χορηγούς του Ολυμπιακού, θα ανακοινωθούν σε ειδική εκδήλωση λίγο πριν την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας και θα αναρτηθούν και στο www.olympiacosbc.gr.

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κάθε φίλαθλος ο οποίος θα προμηθευτεί κάρτα διαρκείας για την φετινή αγωνιστική περίοδο 2012-2013 θα έχει την δυνατότητα να ζήσει μια μοναδική εμπειρία! Ένα δωρεάν ταξίδι για δύο άτομα για έναν εκτός έδρας Ευρωπαϊκό αγώνα της ομάδας μας. Για την ανάδειξη του τυχερού θα πραγματοποιηθεί κλήρωση μεταξύ όλων των κατόχων καρτών διαρκείας 2012-2013, στις 25 Σεπτεμβρίου 2012, λίγο πριν την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ

Περίοδος ανανέωσης περυσινών κατόχων καρτών διαρκείας και πωλήσεις ελεύθερων θέσεων για νέους κατόχους:

2 Ιουλίου 2012 – 13 Ιουλίου 2012

Έναρξη πωλήσεων υπόλοιπων καρτών διαρκείας σε νέους κατόχους:

Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

Ώρες λειτουργίας:

Γραφεία ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Δευτέρα – Παρασκευή, 10:00 – 18:00
Official Olympiacos BC Store: Δευτέρα – Σάββατο 09:00 – 21:00, Κυριακή 10:00 – 18:00

ΤΡΟΠΟΙ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Η ανανέωση των καρτών διαρκείας καθώς και η αγορά από νέους κατόχους θα πραγματοποιηθούν με τους παρακάτω τρόπους:

- Τηλεφωνικά στα τηλέφωνα 210 4527600, 4527471 (για κατηγορίες Court Seats, VIP, Executive A & B) 210 4822250 και 210 4527474 (για όλες τις άλλες κατηγορίες).
- Μέσω fax στo 210 4527601
- Μέσω Internet στο www.olympiacosbc.gr και στο www.tickethour.gr
- Στα γραφεία της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στην Ακτή Θεμιστοκλέους 2 & Υγείας 1-3 και στο Official Olympiacos BC Store, Καραολή και Δημητρίου 8 (έναντι Σταδίου Καραϊσκάκη)
- Για την ανανέωση της κάρτας διαρκείας είναι απαραίτητα η ταυτότητα και η παλαιά κάρτα διαρκείας

Οι τρόποι πληρωμής για την ανανέωση ή αγορά της κάρτας διαρκείας είναι οι εξής:

- Μετρητά
- Πιστωτική κάρτα
- Επιταγή
- Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

H ανανέωση και διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας των κατηγοριών Executive A/B και VIP/ Court-seats, θα πραγματοποιείται μόνο από τα γραφεία της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

• Για κάθε αγορά κάρτας διαρκείας αποκλειστικά και μόνο με την πιστωτική κάρτα OLYMPIACOS CITIBANK VISA θα δίνεται η δυνατότητα εξόφλησης μέχρι οκτώ (8) άτοκες δόσεις. Με όλες τις υπόλοιπες κάρτες θα δίνεται η δυνατότητα εξόφλησης μέχρι τέσσερις (4) άτοκες δόσεις.
• Για όλες τις αγορές καρτών διαρκείας που θα πραγματοποιηθούν μέσω internet, δεν θα υπάρχει η δυνατότητα εξόφλησης με δόσεις παρά μόνο με απευθείας χρέωση όλου του ποσού.
• Τα παιδιά που δικαιούνται οικογενειακό εισιτήριο διαρκείας πρέπει να είναι μέχρι 14 ετών και να προσκομίσουν πιστοποιητικό γεννήσεως για την έκδοση του εισιτηρίου.
• Με τη πιθανή απώλεια της κάρτας διαρκείας και την κατάθεση σχετικής αίτησης για επανέκδοση της κατά τη διάρκεια της χρονιάς θα υπάρχει χρέωση 25 ευρώ. Σε κάθε δεύτερη απώλεια, η επανέκδοση της τρίτης κάρτας θα χρεώνεται με 50 ευρώ.
• Οι κάρτες διαρκείας είναι αυστηρά προσωπικές και δεν μεταβιβάζονται ενώ κάθε φίλαθλος μπορεί να έχει στην κατοχή του μόνο ένα εισιτήριο διαρκείας.
• Σε όποια παιχνίδια τεθούν περιορισμοί για την παρακολούθηση τους, είτε κατόπιν απόφασης της Ελληνικής Αστυνομίας είτε της Διοίκησης, οι κάρτες διαρκείας θα ισχύουν κανονικά.
• Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα γραφεία της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στο 4527600 ή μέσω του site του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ www.olympiacosbc.gr.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΥΣΙΝΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΩ ΔΙΑΖΩΜΑΤΟΣ

Οι κάτοχοι καρτών διαρκείας 2011-2012 όλων των τμημάτων του άνω διαζώματος, λόγω της κατάργησης των αντίστοιχων εισιτηρίων διαρκείας των θέσεων τους, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με την Δ/νση Εισιτηρίων της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ώστε να τους δοθούν οι σχετικές οδηγίες για την ανανέωση των εισιτηρίων τους.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΚΑΤΟΧΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Συνεχίζεται επίσης για 5η χρονιά, το Πρόγραμμα Επιβράβευσης των κατόχων εισιτηρίων διαρκείας.
Την αγωνιστική περίοδο 2011-2012, οι δέκα πιο πιστοί φίλαθλοι της ομάδας που συγκέντρωσαν τους περισσότερους πόντους μέσα από την παρουσία τους στο ΣΕΦ, κέρδισαν το εισιτήριο διαρκείας της επόμενης χρονιάς ενώ ο πιο πιστός φίλαθλος της ομάδας μας θα κερδίσει μια θέση δίπλα στο παρκέ του ΣΕΦ, μια μοναδική θέση Court Seat!
Οι δέκα τυχεροί θα προμηθευτούν τα εισιτήρια τους σε ειδική εκδήλωση στην οποία θα παρευρεθούν και παίκτες της ομάδας μας.

Το πρόγραμμα θα συνεχιστεί και φέτος με πολλά προνόμια και ευκαιρίες για συλλογή πόντων τόσο από την παρουσία κάθε φιλάθλου στο ΣΕΦ όσο και από τις αγορές από τις μπουτίκ του ΣΕΦ αλλά και στο Official Olympiacos BC Store (με κάθε αγορά αξίας 10 ευρώ προστίθεται ένας πόντος στο πρόγραμμα) καθώς και μέσα από τη συνεργασία με τους χορηγούς της ομάδας. Παρακολουθήστε μέσα από το site του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ την εξέλιξη των πόντων σας καθώς και τις ανακοινώσεις της Δ/νσης Εισιτηρίων για τους πόντους ανά παιχνίδι και αυξήστε τις πιθανότητες να είστε εσείς ένας από τους 10 τυχερούς φιλάθλους στο τέλος της περιόδου που θα κερδίσει μια κάρτα διαρκείας της ερχόμενης περιόδου!

Διάθεση:

• Γραφεία Ολυμπιακού – Ακτή Θεμιστοκλέους 2 & Υγείας 1-3 & www.olympiacosbc.gr
Fax: 210-4527601
• OFFICIAL OLYMPIACOS BASKEBALL CLUB STORE – Καραολή & Δημητρίου 8 18547 ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ (Έναντι γηπέδου ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ) Fax: 210 56 99 972 

 http://www.sport-fm.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons