OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Στον Ολυμπιακό ο 15χρονος ταλαντούχος, Χαντζάρας....

Άλλο ένα ταλέντο προστέθηκε στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Ο λόγος για τον 15χρονο μεσοεπιθετικό από την Αθλητική Ακαδημία Γιαννιτσών, Δήμο Χαντζάρα.

Στο ποδόσφαιρο και στη ζωή δεν μπορείς να κοιτάς το παρόν και να μην σκέφτεσαι το μέλλον. Αρκεί να δούμε πόσες μεγάλες ομάδες επενδύουν στα νέα παιδιά και ποντάρουν στο μέλλον, βγαίνοντας τελικά κερδισμένες.

Όλα τα μεγαθήρια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου δίνουν μεγάλο βάρος στις ακαδημίες και μαζεύουν ό,τι καλύτερο υπάρχει στα πρωταθλήματα των Νέων, προκειμένου να συγκεντρώσουν όσα περισσότερα ταλέντα μπορούν.

Στην Ελλάδα δυστυχώς σπάνια βλέπουμε τέτοιες σωστές και μεθοδικές κινήσεις με βλέμμα στο μέλλον. Τα πράγματα όμως φαίνεται πως είναι διαφορετικά στον Ολυμπιακό που ονειρεύεται και έχει στο μυαλό του ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο διοικητικός ηγέτης των "ερυθρολεύκων" θέλει να δει την ομάδα του να παίζει με ποδοσφαιριστές από τις ακαδημίες και να κινείται πλέον ο Ολυμπιακός στα πρότυπα των μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων.

Τρανό παράδειγμα η μεταγραφή του 15χρονου, Δήμου Χαντζάρα από την Αθλητική Ακαδημία Γιαννιτσών, που παίζει μεσοεπιθετικός και ανακοινώθηκε από την ομάδα που αγωνιζόταν.

Στον Ολυμπιακό είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν σε παρόμοιες κινήσεις και σε λίγα χρόνια να παίζουν νέα παιδιά στην πρώτη ομάδα. Θυμηθείτε το παράδειγμα του Κυριάκου Παπαδόπουλου που ήρθε από μικρός στον Πειραιά και τώρα παίζει στην Σάλκε.


 
Η ανακοίνωση: "Η Αθλητική Ακαδημία Γιαννιτσών ανακοινώνει την μεταγραφή του ποδοσφαιριστή της Χαντζάρα Δήμου στον Ολυμπιακό Πειραιώς , που έγινε χθες στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακού στον Πειραιά παρουσία του κ. Σάββα Παπαδόπουλου, του παίκτη και των μάνατζερ Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς & Ανδρέα Νινιάδη, τον Ολυμπιακό εκπροσώπησαν οι κκ Παύλου Γ. , Ζελενίτσας Χ. Αμανατίδης Γ.

Ο Δήμος Χαντζάρας είναι γεννημένος το 1997 (κατηγορία Παίδων).

Ήταν ο αρχηγός της μικτής Πέλλας.

Επίσης ήταν αρχηγός της μικτής κεντρικής Μακεδονίας ( 2ος όμιλος ).

Με την ομάδα Νέων της Ακαδημίας μας ως βασικό στέλεχος και αρχηγός της διακρίθηκε στο πρωτάθλημα Νέων της ΕΠΣΜ / Θεσσαλονίκης , στο ισχυρότερο πρωτάθλημα της Ελλάδας, όπου και κέντρισε το ενδιαφέρον πολλών ΠΑΕ , σκάουτερ και μάνατζερ.
Στον εύελπη Δήμο Χαντζάρα η ΑΑΓ εύχεται υγεία και καλή τύχη".



"Πόρτα στο όνειρο"

Από την πλευρά του, ο Δήμος Χαντζάρας δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την πρώην ομάδα του: "Ευχαριστώ την Αθλητική Ακαδημία Γιαννιτσών, τον κ. Σάββα Παπαδόπουλο και τους προπονητές μου που με βοήθησαν πολύ για να ανοίξω μια πόρτα στο όνειρο μου. Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ οφείλω στους συμπαίκτες μου που με την συνεργασία μέσα στο γήπεδο , αλλά και έξω από αυτό, με βοήθησαν να φτάσω ως εδώ. Τέλος δεν θα ξεχάσω τις ωραίες στιγμές που περάσαμε".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons