OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Πιάνει... λιμάνι ο Μπαρτζώκας...

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα είναι – όπως όλα δείχνουν- ο αντικαταστάτης του Ντούσαν Ίβκοβιτς στον πάγκο της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού.

Αν και οι «ερυθρόλευκοι» δεν το επιβεβαιώνουν, ο Έλληνας τεχνικός και οι άνθρωποι της ΚΑΕ είχαν το μεσημέρι της Δευτέρας ένα ραντεβού στο οποίο σημειώθηκε ταύτιση απόψεων στα περισσότερα ζητήματα.

Μπορεί η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές να μην έχει οριστικοποιηθεί, αυτό που βγαίνει προς τα έξω όμως, είναι ότι ο 47χρονος κόουτς συγκεντρώνει όλα αυτά που θέλουν οι Πειραιώτες κερδίζοντας τη μάχη σε σχέση με τους… ανταγωνιστές του, Κρις Φλέμινγκ, Ηλία Ζούρο και Γιάννη Σφαιρόπουλο.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αν και είχε έρθει σε συμφωνία με τον Πανιώνιο για την επέκταση της συνεργασίας τους, δεν είχε υπογράψει συμβόλαιο με τους "κυανέρυθρους" αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο αποχώρησης του σε περίπτωση που δεχόταν πρόταση από μεγάλο σύλλογο. Όσο για τον πάγκο των Νεοσμυρνιωτών που πιθανότατα θα μείνει χωρίς... αφεντικό; Προβάδισμα έχει ο Αργύρης Πεδουλάκης.

Yπενθυμίζεται ότι ο Γιώργος Μπαρτζώκας την περασμένη σεζόν οδήγησε τον Πανιώνιο στην κατάκτηση της τρίτης θέσης στην ελληνική Α1 ενώ στο παρελθόν έχει δουλέψει σε Μαρούσι και Ολύμπια Λάρισας.
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons