OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Σάββατο 11 Μαΐου 2013

Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός 1-3 (Rayos 13') (Fuster 42') (Djebbour 98') (Abdoun 119')


ΜΙΑ ΑΙΣΘΗΣΗ ΠΙΚΡΑΣ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ... ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΚΑΚΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΜΗ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ... 
Ο ΜΙΤΣΕΛ ΣΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΔΕΝ ΕΠΝΕΕΙ... ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΓΕΝΙΚΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ... ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ... ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΛΛΑ ΠΙΘΑΝΟΝ ΕΧΕΙ ΚΑΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ...

ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ

119' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ...  Ο Αμπντούν εκτέλεσε ψύχραιμα το πέναλτι και έκανε το 3-1 για τον Ολυμπιακό

98' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ...  Ο Τζεμπούρ κάνει το 2-1 για τον Ολυμπιακό, καθώς εκμεταλλεύτηκε την απόκρουση του Φούλοπ, μετά την κεφαλιά του Φουστέρ από κόρνερ του Πίνο

Στην παράταση βρίσκεται ο Τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Αστέρα Τρίπολης και τον Ολυμπιακό. Με γκολ των Ράγιος και Φουστέρ στο 1-1 η αναμέτρηση.

42' Γκολ για τον Ολυμπιακό με τον Φουστέρ... Ο άνθρωπος-γκολ για τους "ερυθρόλευκους" χτυπά και πάλι. Ο Αμπντούν "χορεύει" τον Τσαμπούρη, κάνει το γύρισμα στο ύψος του πέναλτι και ο Φουστέρ με προβολή κάνει το 1-1 σε ένα πολύ σημαντικό χρονικό σημείο για την ομάδα του Πειραιά.

13' Γκολ για τον Αστέρα Τρίπολης με τον Ράγιος... 

Οι έντεκα παίκτες με τους οποίους θα ξεκινήσει ο Ολυμπιακός είναι οι εξής: Κάρολ , Μοντέστο, Μανωλάς, Σιόβας, Χολέμπας, Φέισα, Μανιάτης, Μασάντο, Αμπντούν, Φουστέρ, Μήτρογλου.

Για τον Αστέρα Τρίπολης ξεκινούν οι: Φούλοπ, Τσαμπούρης, Σανκαρέ, Κουρμπέλης, Πιπίνης, Κοντοές, Ουσέρο, Ντε Μπλάσις, Ναβάρο, Ράγιος, Περόνε.

Με πίστη και πάθος για την κατάκτηση του 16ου νταμπλ της ιστορίας του, ο πρωταθλητής Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Αστέρα Τρίπολης στον αποψινό τελικό Κυπέλλου του ΟΑΚΑ (20.30 ΑΝΤ-1, ΟΤΕ Sports1).

Το μήνυμα του πρόεδρου του Ολυμπιακού, Ευάγγελου Μαρινάκη για τον τελικό:
  
"Ο τελικός του Κυπέλλου είναι για όλους τους Έλληνες ποδοσφαιρόφιλους μια σπουδαία γιορτή. Μια γιορτή στην οποία γιορτάζουμε, όλοι μαζί, για το ελληνικό ποδόσφαιρο, που έχει ανάγκη από στήριξη και προβολή.

Για το ελληνικό ποδόσφαιρο, που αξίζει να σταθούμε δίπλα του, με έργα και πράξεις ειδικά τώρα, σεμια εποχή που δέχεται συντονισμένο πόλεμο λάσπης.

Για τον Ολυμπιακό η συμμετοχή στον τελικό κλείνει μια χρονιά στην οποία η ομάδα έφτασε σε ένα ιστορικό Πρωτάθλημα, το 49ό του συλλόγου και θέλουμε αυτή η χρονιά να κλείσει πανηγυρικά με την κατάκτηση του νταμπλ, ώστε να δώσουμε τη μέγιστη δυνατή χαρά στους φιλάθλους μας, που όπως όλοι οι Έλληνες δοκιμάζονται αυτή την περίοδο.

Ελπίζω, ότι οι τυχεροί που θα βρεθούμε στο Ολυμπιακό Στάδιο, θα ζήσουμε ένα ποδοσφαιρικό βράδυ αντάξιο των προσδοκιών μας. Με ποιοτικό ποδόσφαιρο και θέαμα.

Με αφορμή τον τελικό, επαναλαμβάνω ότι το ποδόσφαιρο μας έχε χορτάσει από εχθρούς και Εφιάλτες. Αυτό που του λείπε είναι άνθρωποι που θα το αγαπήσουν, θα επενδύσουν σε αυτό με πράξεις και θα το πάνε ψηλότερα".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons