OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Η... εκκίνηση δείχνει πολλά...

«Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται», αναφέρει η λαϊκή παροιμία που ταιριάζει γάντι στα «ερυθρόλευκα» πεπραγμένα των τελευταίων ημερών. Ο Μίτσελ ήρθε, παράδωσε την έκθεσή του στη διοίκηση, οι εισηγήσεις του έγιναν δεκτές με «συνοπτικές διαδικασίες» από τον πρόεδρο και από την επομένη το πρωί, άρχισαν οι... πυροβολισμοί.

Οι αρμόδιοι του συλλόγου δείχνουν διατεθειμένοι να μην αφήσουν ούτε μια μέρα χαμένη. Και ήδη ξεκίνησαν επίσημες επαφές σε 3-4, ίσως και περισσότερα, μέτωπα ταυτόχρονα. Και Πέδρο Λεόν και Βερδού και Μολό στο τραπέζι και έπεται συνέχεια...

Δεν μπορεί κανείς να ισχυριστεί πως και οι τρεις αυτοί ποδοσφαιριστές θα κλείσουν και θα φορούν από την επόμενη περίοδο την φανέλα του Ολυμπιακού, ωστόσο, η... φόρα με την οποία μπήκε σε όλες αυτές τις «μάχες» η διοίκηση σημαίνει πολλά! Κι ένας ή δύο να έρθουν από αυτούς θα πρόκειται για ένα πάρα πολύ καλό ξεκίνημα!

Κατ’ αρχάς, μιλάμε για τρεις πολύ καλούς ποδοσφαιριστές. Ο Πέδρο Λεόν στα 26 του, είναι γρήγορος, τεχνίτης και ποιοτικός δεξιός εξτρέμ, ο οποίος προέρχεται από πολύ καλή σεζόν με τη φανέλα της Χετάφε, ενώ ανήκει στη Ρεάλ. Έχει, μάλιστα, την ευχέρεια να παίζει και ως μπαλαντέρ, αλλά και αριστερά αν χρειαστεί.

Ο Βερδού είναι ο «εγκέφαλος» της Εσπανιόλ, έκανε φέτος την καλύτερη σεζόν της καριέρας του (9 γκολ, 3 ασίστ) και στα 30 του χρόνια, ως ελεύθερος πλέον, δείχνει έτοιμος για μια μεταγραφή σε ομάδα επιπέδου Champions League. Όσο για τον Μολό της Νανσί, πρόκειται για έναν φαντεζί ακραίο, ο οποίος στα 23 του πέρα από περίτεχνες ενέργειες στα άκρα, έχει ευχέρεια και στο σκοράρισμα.

Για τέτοιες περιπτώσεις, λοιπόν, θα κινηθεί ο Ολυμπιακός και ίσως για ακόμη καλύτερες. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Από την άλλη πλευρά, παίζει ρόλο και η ταχύτητα με την οποία κάνει πλέον... παιχνίδι η ΠΑΕ. Το «εδώ και τώρα», είναι αποφασισμένοι να το κάνουν πράξη ο Μαρινάκης και οι συνεργάτες του.

Θα είναι τρελό, βέβαια, να γράψει κανείς ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα κλείσουν όλες τις μεταγραφές από τον Ιούνιο, στον οποίο μπαίνουμε και επισήμως σε λίγες ώρες, όμως, η διάθεση που υπάρχει στην Πλατεία Αλεξάνδρας φανερώνει τις προθέσεις κι αυτό είναι το πιο σημαντικό στην παρούσα φάση.

Υ.Γ.: Μέσα σε όλα αυτά τα ονόματα που έχουν πέσει ήδη στο τραπέζι υπάρχουν και 2-3 ακόμη πιο μεγάλα. Με λίγη τύχη και με ανάλογη προσπάθεια, μην αποκλείσετε τίποτα. Το φετινό καλοκαίρι κρύβει... εκπλήξεις. Ευχάριστες εκπλήξεις! Τα λάθη και οι παραλείψεις της περσινής σεζόν δεν θα επαναληφθούν...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons