OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Οι δηλώσεις των ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΩΝ...

Παπανικολάου: «Η σημαία αυτή (Ελληνική σημαία) και η Ελλάδα είναι και πάλι εδώ. Είμαστε μία ομάδα καρδιάς, μία ομάδα χαρακτήρα και αυτό νομίζω πως τα λέει όλα. Ευχαριστώ πολύ». 

Χάινς: «Μπορεί και ήταν θεϊκή παρέμβαση ότι έγινε. Τα καταφέραμε όπως και την προηγούμενη χρονιά. Κάναμε τρομερή δουλειά αν και μείναμε πίσω στο σκορ. Ήταν μία τεράστια ανατροπή για εμάς που ήρθε με φοβερό τρόπο. Όσο για μένα έκανα απλά το καλύτερο στο γήπεδο, όπως άλλωστε και όλη η ομάδα».

Λο: «Είναι απίστευτο! Βρεθήκαμε στο -17 κι επιστρέψαμε, παλέψαμε. Ήρθαμε να νικήσουμε και τα καταφέραμε!» είπε αρχικά ο Αμερικανός γκαρντ και συνέχισε: «Η Ρεάλ Μαδρίτης άρχισε με μεγάλα σουτ, αλλά στη δεύτερη περίοδο δεν τα παρατήσαμε, κάναμε ό,τι μας ζήτησε ο προπονητής μας κι ανατρέψαμε την κατάσταση».

«Κανείς δεν ενδιαφέρεται για τη στατιστική του. Όλοι ενδιαφέρονται για την ομάδα!» κατέληξε αναφορικά με την προσωπική απόδοσή του στον τελικό της Ευρωλίγκας 2013.

Σπανούλης: «Είναι απ’ τις καλύτερες στιγμές της καριέρας μου. Είναι απίστευτο! Δεν συμβαίνει συχνά κάτι τέτοιο. Είμαι χαρούμενος και περήφανος. Στο πρώτο ημίχρονο με μάρκαραν σκληρά, επέστρεψα στα αποδυτήρια και συγκεντρώθηκα, επειδή με χρειαζόταν η ομάδα μου».

«Πήραμε σωστές αποφάσεις έπειτα το -17, παίξαμε απίστευτη άμυνα και βάλαμε μεγάλα σουτ» πρόσθεσε για τη συνταγή της επιτυχίας.

Περπέρογλου: «Έβαλα κάποια σουτ, αλλά ο τίτλος μετράει. Ξεκινήσαμε πολύ άσχημα, βρέθηκαμε να χάνουμε με 17 πόντους, αλλά δεν τα παρατάμε ποτέ. Αυτό είναι το χαρακτηριστικό της ομάδας. Κοιτάξαμε φάση-φάση να μειώσουμε την διαφορά και όταν πια κλείσαμε το ημίχρονο στο -4, τότε το ξέραμε ότι δεν υπήρχε περίπτωση να χάσουμε το τρόπαιο».

Σερμαντίνι: «Είμαι πολύ χαρούμενος. Η Ρεάλ ήταν μπροστά με 17 πόντους στην πρώτη περίοδο, αλλά στη συνέχεια παίξαμε πολύ καλή άμυνα, όλη η ομάδα. Αυτό νομίζω πως ήταν το κλειδί για τον τίτλο. Στα αποδυτήρια συζητήσαμε όλοι μαζί και εμφανίσαμε το πρόσωπο που έπρεπε. Όλοι ήταν εξαιρετικοί και φτάσαμε στη νίκη».

Πρίντεζης: «Τα συναισθήματα είναι όμορφα. Δεύτερη χρονιά σερί δεν το περιμέναμε ούτε εμείς. Ήταν μαγικό και το ζήσαμε. Ας να ευχαριστηθούμε το σημερινό και βλέπουμε για το επόμενο»

«Δείξαμε ψυχή, θέλαμε να δείξουμε κι ότι παλεύουμε και στα δύσκολα. Όλοι ξέρουμε ότι η Ρεάλ μπορεί να περάσει και με δέκα πόντους μπροστά.

Ήμασταν διαβασμένοι, παίξαμε σωστά. Στα αποδυτήρια είπαμε ότι θα βγούμε έξω και θα το τελειώσουμε. Είναι μεγάλη στιγμή, αν δει κανείς το μπάτζετ που είχαμε, ότι πέρσι το πήραμε… απίστευτο».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons