OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

Εκστασιασμένοι οι Αγγελόπουλοι...

Δεύτερος συνεχόμενος τελικός για τον Ολυμπιακό και οι πρωτεργάτες αυτής της Αρμάδας, οι αδελφοί Αγγελόπουλοι, δεν μπορούσαν να κρύψουν την χαρά τους, αλλά και τον εντυπωσιασμό τους για το ολοκληρωτικό παιχνίδι της ομάδας τους.

Παναγιώτης Αγγελόπουλος: «Ανατριχιάσαμε στο παιχνίδι. Παίξαμε ολοκληρωτικό μπάσκετ, απίστευτη άμυνα. Εφαρμόστηκε τέλεια το σχέδιο του Μπαρτζώκα, είχα ακούσει τι είχε πει στους παίκτες. Νικήσαμε μία ομαδάρα και πέρυσι και φέτος, με μεγάλο μπάτζετ. Είδαμε παίκτες που έκαναν πράγματα που δεν έχουν κάνει όλη τη σεζόν. Οι παίκτες της ΤΣΣΚΑ δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα. Ο Μπαρτζώκας είναι πράγματι πρωτάρης. Είμαστε δικαιωμένοι γι αυτόν αλλά τον στηρίξαμε και στα δύσκολο. Ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ μας συνεχάρη προσωπικά. Κρατάμε χαμηλούς τόνους γιατί μόνο έτσι μπορείς να γίνεις πρωταθλητής Ευρώπης. Δεν έχω προτίμηση για τον τελικό». 

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Ο σχεδιασμός του προπονητή ήταν συγκεκριμένος. Η συνεχής βελτίωση για να φτάσουμε μέχρι εδώ. Κατεβήκαμε χωρίς άγχος και παίξαμε πολύ. Η ΤΣΣΚΑ έχει τρομακτική εμπειρία. Δεν το ξέχασε κανείς τον τελικό της Κωνσταντινούπολης. Μόνο πέρυσι με την Μπαρτσελόνα είχαμε τέτοια διάρκεια».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons