OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Δευτέρα 6 Μαΐου 2013

Eρυθρόλευκος Ελεγχος... Οι Βαθμολογίες...

Η σεζόν οδεύει προς το τέλος της και το Sport24.gr βαθμολογεί την απόδοση όλων των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού. Ποίοι έπεσαν κάτω από την βάση και ποιοι ήταν οι κορυφαίοι του Πειραϊκού συλλόγου.

Άλλη μια σεζόν φτάνει στο τέλος της και βρίσκει τον Ολυμπιακό Πρωταθλητή Ελλάδας. Μια σεζόν γεμάτη ιδιαιτερότητες, σκαμπανεβάσματα, πολλές χαρές και ακόμη περισσότερες μουρμούρες.

Οι Πειραιώτες έφτασαν στην κατάκτηση του 40ου πρωταθλήματος της ιστορίας τους και μένει ο τελικός Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης (Σάββατο 11/5, 20:30) για να σφραγίσουν το νταμπλ και να κοιτάξουν τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς.

Κάνοντας ένα μίνι απολογισμό, μπορούμε να πούμε πως η χρονιά ήταν επιτυχημένη (βάσει τίτλων και πορείας στο Τσάμπιονς Λιγκ), όμως κανείς δεν έμεινε ευχαριστημένος από το πρόσωπο που παρουσίασε η ομάδα. Κι όταν λέμε κανείς, δεν αναφερόμαστε μονάχα στους φίλους του Ολυμπιακού που συχνά-πυκνά αποδοκίμαζαν την ομάδα τους, αλλά και στη διοίκηση, η οποία αναγνώρισε τα λάθη της και είναι έτοιμη να τα διορθώσει.

Κανείς στον Ολυμπιακό (από τον πρόεδρο μέχρι και τον τελευταίο υπάλληλο της ΠΑΕ) δεν μπορεί να βλέπει την ομάδα να αποδίδει έτσι και γι' αυτό θα υπάρξουν ριζικές αλλαγές αυτό το καλοκαίρι. Υπεύθυνοι για τις κακές φετινές εμφανίσεις είναι φυσικά και οι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είχαν μια αδικαιολόγητη χαλαρότητα και έναν βεντετισμό, που μετέτρεψε τα ερυθρόλευκα αποδυτήρια από υπόδειγμα οικογένειας σε... μπου%^&. Οι περισσότεροι έβαζαν το "εγώ" τους πάνω από την ομάδα και το κλίμα, ήταν κάθε άλλο παρά ευχάριστο και οικογενειακό.

Ξέχωρα απ' όλα όσα έγιναν στις προπονήσεις και στα αποδυτήρια, πολλοί από τους ποδοσφαιριστές έδειξαν ένα κακό πρόσωπο και εντός αγωνιστικών χώρων. Πάμε να δούμε και να βαθμολογήσουμε έναν έναν τους παίκτες που φόρεσαν την φανέλα του Ολυμπιακού.

Περιμένουμε τα σχόλιά σας από κάτω, με τις προσωπικές σας βαθμολογίες για κάθε παίκτη και φυσικά τις διαφωνίες σας σχετικά με τους δικούς μας βαθμούς...

Τερματοφύλακες

Ρόι Κάρολ 7
Η εμπειρία νίκησε την φρεσκάδα του Μέγιερι και έτσι ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, προτίμησε τον Ρόι Κάρολ. Ο Βορειοϊρλανδός, ήταν ο βασικός τερματοφύλακας της ομάδας για παραπάνω από μισή σεζόν και αυτό που τον διέκρινε ήταν η σταθερότητα. Στην "ερυθρόλευκη" εστία υπήρχε σιγουριά, όχι όμως και απαίτηση για κάποια σούπερ εμφάνιση. Ο Κάρολ δεν είναι κάτι το τρομερό, όμως δεν πέφτει κάτω από το 6-7 με άριστα το 10.

Μπάλας Μέγιερι 6
Την περσινή σεζόν πήρε την ομάδα στις πλάτες του ελέω Κοστάνσο, όμως φέτος έμεινε στον πάγκο στο ξεκίνημα αφού υπήρχε ο Κάρολ. Ο Ζαρντίμ έδωσε φανέλα βασικού στον πρώην τερματοφύλακα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όμως η έλευση του Μίτσελ άλλαξε τα δεδομένα και ο Μέγιερι επέστρεψε στην ενδεκάδα. Και αυτός όπως και ο Κάρολ είναι καλός τερματοφύλακας, όχι όμως κάτι το σούπερ. Με λίγα λόγια, ο Ολυμπιακός έχει δύο καλούς γκολκίπερ. Δεν έχει ούτε Κόβατς-Λέμενς-Κονστάνσο, ούτε όμως και Νικοπολίδη.

Αμυντικοί

Αβραάμ Παπαδόπουλος 6
Δεν χρειάζεται να γράψουμε πολλά, γιατί δεν έπαιξε πολύ. Ο τραυματισμός του στο Euro του 2012 τον άφησε εκτός δράσης για παραπάνω από μισή σεζόν και ουσιαστικά, τώρα αρχίζει να ξαναβρίσκει τα πατήματά του. Το εντυπωσιακό είναι πως στην επιστροφή του στο "Καραϊσκάκης" πέτυχε δύο γκολ κόντρα στην ΑΕΚ. Την επόμενη σεζόν θα δούμε τον παλιό καλό Αβραάμ.

Κώστας Μανωλάς 8
Στα πρώτα ματς της χρονιάς όχι απλά δεν ήταν στην ενδεκάδα, αλλά έμενε εκτός αποστολής. Ο Ζαρντίμ προτιμούσε τον Σιόβα και τον Κοντρέρας, όμως γρήγορα πήρε τις ευκαιρίες του και απέδειξε στον Πορτογάλο τεχνικό, πόσο λάθος έκανε. Ο νεαρός σέντερ μπακ, πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις σε Ελλάδα και Τσάμπιονς Λιγκ και ήδη το όνομά του έχει μπει στις μεταγραφικές λίστες ξένων συλλόγων. Γρήγορος, με σωστές τοποθετήσεις και δυνατός, ο Κώστας Μανωλάς μπορεί να γίνει ο νέος ηγέτης της "ερυθρόλευκης" άμυνας δίπλα στον Αβραάμ Παπαδόπουλο.

Δημήτρης Σιόβας 6
Η μετάγραφή του από τον Πανιώνιο δεν προκάλεσε ενθουσιασμό στο Λιμάνι, όμως με τη δουλειά στην προετοιμασία και στις προπονήσεις, κατάφερε να πάρει θέση βασικού. Ξεκίνησε στα αρχικά πλάνα του Ζαρντίμ, όμως μια θλάση τον άφησε εκτός δράσης και έκτοτε έχασε τη θέση του από τον Κώστα Μανωλά. Πραγματοποίησε καλή εμφάνιση στο "Emirates", παίζοντας ως αμυντικός μέσος, ενώ η παρουσία του στο πρώτο μισό της σεζόν προκάλεσε χαμόγελα στον Πειραιά. Στη συνέχεια δεν έπαιζε πολύ και δεν είχε τόσο καλή απόδοση. Είναι πάντως μια πολύ καλή λύση για το κέντρο της άμυνας και όχι μόνο...

Πάμπλο Κοντρέρας 4
Ήρθε αργά στον Πειραιά κι αυτό για να καλύψει το κενό του Όλοφ Μέλμπεργκ. Ποτέ δεν τα κατάφερε. Ποτέ δεν πραγματοποίησε παρόμοιες (εξαιρετικές) εμφανίσεις μ' αυτές του Σουηδού και αν θα έπρεπε να τον χαρακτηρίσουμε με μια λέξη, αυτή θα ήταν: βαρύς. Του λείπει η φρεσκάδα, του λείπει η δύναμη και σίγουρα δεν ικανοποίησε τους ανθρώπους της ομάδας. Το μοναδικό θετικό του είναι η εμπειρία.

Χοσέ Χολέμπας 6
Συνολικά η χρονιά δεν ήταν πολύ καλή για τον διεθνή αμυντικό. Οι εμφανίσεις του δεν θύμισαν τον Χολέμπας των προηγούμενων ετών, όμως αυτό μπορεί να δικαιολογηθεί από το γεγονός πως έπαιζε μόνο αυτός ως αριστερό μπακ. Δεν υπήρχε κάποια εναλλακτική λύση και τα συνεχόμενα παιχνίδια του βάρυναν τα πόδια. Η εμφάνισή του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ ήταν μια από τις χειρότερες που έχει πραγματοποιήσει με τη φανέλα του Ολυμπιακού, όμως είναι δεδομένο πως αν υπάρχει παίκτης να του δίνει ανάσες την επόμενη σεζόν, θα καταφέρει να δείξει τον παλιό καλό του εαυτό.

Τάσος Παπάζογλου 6
Άλλη μια σεζόν που ξεκίνησε από τον πάγκο για τον Τάσο Παπάζογλου, όμως μαζί με τον Μίτσελ ήρθε και η δικαίωση. Άλλωστε ο Ζαρντίμ τον χρησιμοποιούσε στη φυσική του θέση (σέντερ μπακ), όμως ποτέ δεν τον είχε στις πρώτες του επιλογές. Αντίθετα, ο Ισπανός τεχνικός τον δοκίμασε ως δεξί μπακ, ικανοποιήθηκε από τις εμφανίσεις του και τελικά έγινε ο κατ' ανάγκη αντι-Τοροσίδης. Ο Έλληνας αμυντικός είναι φιλότιμος, δουλευταράς, προσπαθεί συνεχώς να βελτιωθεί, όμως δεν μπορεί να είναι το βασικό δεξί μπακ της ομάδας. Γι' αυτό αποκτήθηκε και ο Σαλίνιο.

Ντρισά Ντιακιτέ 4
Ήρθε στον Ολυμπιακό ως αμυντικό χαφ, που μπορεί να αποδειχθεί λίρα εκατό, αλλά δεν έπαιξε ποτέ στον χώρο της μεσαίας γραμμής. Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ τον έβαζε δεξί μπακ όταν ο Τοροσίδης δεν ήταν διαθέσιμος και πραγματοποίησε κάποιες καλές εμφανίσεις, με αποκορύφωμα το ματς στο "Emirates" με την Άρσεναλ. Τότε που πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την ερυθρόλευκη φανέλα και άφησε θετικές εντυπώσεις. Γενικότερα ήταν ένας καλός παίκτης, που όμως το ταβάνι του ήταν αρκετά χαμηλά. Ο Μίτσελ δεν το υπολογίζει καθόλου και αναμένεται να αποχαιρετήσει το Λιμάνι.

Χαράλαμπος Λυκογιάννης 6
Θεωρείται ο πιο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής που έχουν βγάλει αυτή τη στιγμή οι ακαδημίες του Ολυμπιακού και έτοιμος να κάνει το μεγάλο βήμα. Δεν είχε πολλές συμμετοχές φέτος (μόλις 9), όμως αν εξαιρέσουμε την εμφάνισή του στο εντός έδρας ματς με την Λεβάντε, στα υπόλοιπα παιχνίδια ήταν θετικός και έδειξε πως χρειάζεται χρόνο και εμπειρία, για να καθιερωθεί.

Φρανσουά Μοδέστο 5
Το περσινό καλοκαίρι ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό για ακόμη ένα χρόνο, προκειμένου να είναι μια λύση πολυτελείας. Τελικά ήταν βασικός και αναντικατάστατος στο χώρο της μεσαίας γραμμής, αφού ο Ζαρντίμ τον εμπιστευόταν και πόνταρε πολλά σ' αυτόν. Έκανε κάποια καλά παιχνίδια, όμως σε άλλα φαινόταν πως τον έχουν πάρει τα χρόνια. Ότι είναι καλός παίκτης δεν το αμφισβητεί κανείς, όμως ποιος τα βάζει με τον χρόνο; Δύσκολα θα μείνει στον Ολυμπιακό, αφού ο Μίτσελ, προτιμά τον Φέισα και  δεν τον (πολύ)υπολογίζει.

Μέσοι

Γιάννης Μανιάτης 5
Θυμάστε τον Γιάννη Μανιάτη της περσινής σεζόν; Δεν είχε καμία σχέση με φέτος. Η κακή εικόνα της ομάδας παρέσυρε τον Έλληνα άσο και δεν έδειξε το πραγματικά καλό του πρόσωπο. Έπαιζε στην μεσαία γραμμή, όμως η φυγή του Πάμπλο Ορμπάιθ του έπεσε... βαριά και είχε περισσότερη δουλειά, την οποία σε κάποια ματς κατάφερε να διαχειριστεί και σε άλλα πάλι όχι. Η κούραση και η χαλαρότητα που επικρατούσε στο "ερυθρόλευκο" στρατόπεδο τη φετινή χρονιά, είχαν ως αποτέλεσμα να μην δούμε τον πραγματικό Γιάννη Μανιάτη.

Πάουλο Μασάντο 5
Περίεργη περίπτωση, στην οποία έγιναν πολλά λάθη. Το πρώτο και μεγάλο λάθος ήταν πως ήρθε ως νέος Ιμπαγάσα-Μιραλάς και έτσι οι προσδοκίες ήταν μεγάλες και οι ευθύνες πολλές. Δεν ήταν κακός, ούτε όμως και καλός. Και από τη στιγμή που ήταν η πιο δαπανηρή μεταγραφή του περσινού καλοκαιριού, κρίθηκε αυστηρά και απογοήτευσε. Γι' αυτό και άκουσε αρκετές αποδοκιμασίες, όμως είναι ξεκάθαρο πως το πρόβλημα του έχει να κάνει με την προσαρμοστικότητα. Άπαξ και προσαρμοστεί στα δεδομένα του Ολυμπιακού, θα δούμε έναν άλλο Μασάντο.

Αριέλ Ιμπαγάσα 6
Πόσες και πόσες φορές δεν έχουν ευχηθεί οι φίλοι του Ολυμπιακού να ερχόταν 5 χρόνια πιο νέος στην ομάδα τους ο Αριέλ Ιμπαγάσα; Αυτό βέβαια δεν μοιάζει εφικτό, γιατί ένας παίκτης με τέτοια ποιότητα, δύσκολο να πει το "ναι" σε μια ελληνική ομάδα πριν τα 30. Ο Αργεντινός ήρθε για τα τελευταία ένσημα στον Πειραιά, όμως τα έβγαλε τα λεφτά του. Φέτος, αντιμετώπισε προβλήματα τραυματισμού λόγω ηλικίας, αλλά στα τελευταία ματς που χρησιμοποιήθηκε έκανε θαύματα και γλύκανε την άνοστη εικόνα της ομάδας, με αποτέλεσμα να υπάρξουν νέα σενάρια παραμονής. Ο ίδιος δήλωσε πως θέλει να παίξει ένα ακόμη χρόνο ποδόσφαιρο και όλα είναι πιθανά πλέον. Το σίγουρο είναι πως ο Ολυμπιακός χρειάζεται έναν νέο Ιμπαγάσα. Τώρα αν κρατήσει και τον παλιό για λίγα ποιοτικά λεπτά, τότε ακόμα καλύτερα.

Λιούμπομιρ Φέισα 7
Χρειάστηκε να περάσουν δύο μήνες για να πάρει χρόνο συμμετοχής στον Ολυμπιακό τη φετινή σεζόν, αφού υπήρχε ο Μοδέστο, αλλά και κάποιοι τραυματισμοί που τον άφησαν πίσω. Ο Ζαρντίμ δεν τον εμπιστευόταν όσο ο Μίτσελ και έτσι από τις αρχές Φλεβάρη και έπειτα, ο Σέρβος είναι βασικό και αναντικατάστατο μέλος της ομάδας. Ο Ισπανός δείχνει να τον πιστεύει πολύ και να ποντάρει πάνω του ακόμη και για τη νέα χρονιά. Το ταλέντο άλλωστε το έχει, αλλά να ξεκαθαρίσουμε πως ΔΕΝ είναι αμυντικό χαφ.

Παναγιώτης Βλαχοδήμος 6
Χρειάστηκε να περάσουν αρκετοί μήνες προκειμένου ο πρώην παίκτης της Skoda Ξάνθης να πάρει ευκαιρίες καθώς ο Λεονάρντο Ζαρντίμ τον αγνοούσε επιδεικτικά θεωρώντας πως δεν ταιριάζει στα πλάνα του. Με τον Μίτσελ στον πάγκο έδειξε μέρος του αδιαμφισβήτητου ταλέντου του, ωστόσο όπως φάνηκε του λείπει η  σταθερότητα στο παιχνίδι του. Ποδοσφαιριστής που μπορεί να κάνει την διαφορά στο μέλλον, αρκεί να δουλέψει ακόμη περισσότερο.

Γιάννης Φετφατζίδης 6
Με τον Ζαρντίμ στον πάγκο, ο Φετφατζίδης δεν ήταν στις πρώτες επιλογές για την ενδεκάδα, καθώς όταν έπαιζε (έστω και λίγο) δεν προλάβαινε να δείξει τις αρετές του. Οι εμφανίσεις του ήταν κάτω του μετρίου, όμως είχε και το βάρος να αποδείξει σε λίγα λεπτά πως δεν είναι... ελέφαντας. Γενικά η περίπτωσή του είναι ιδιαίτερη, αφού ναι μεν υπάρχουν προσδοκίες και όλοι περιμένουν ένας προπονητής να του δώσει ευκαιρίες, αλλά και εκείνος σε πολλά ματς εξαφανίζεται. Στα τελευταία παιχνίδια έσωσε την παρτίδα και είχε καλές εμφανίσεις, με αποκορύφωμα την γκολάρα που πέτυχε απέναντι στον Πανθρακικό.

Νταβίδ Φουστέρ 6
Φέτος δεν ήταν η χρονιά του και όχι γιατί δεν έπαιξε καλά, απλά επειδή ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς. Ο Ισπανός ξεκίνησε βασικός και πραγματοποίησε καλές εμφανίσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη, όμως στις 5 Γενάρη χτύπησε σ' ένα οικογενειακό διπλό και έμεινε εκτός δράσης για περίπου δύο μήνες. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού αποφάσισαν να τον βάλουν σιγά σιγά στην ομάδα και τον τελευταίο καιρό, επέστρεψε στα βασικά πλάνα.

Λεάντρο Γκρέκο 6
Ο Ιταλός ήρθε με πρόβλημα στον αχίλλειο τένοντα και έτσι το ντεμπούτο του με την ερυθρόλευκη φανέλα καθυστέρησε. Όταν τελικά ξεπέρασε το πρόβλημα και τις ενοχλήσεις, πήρε χρόνο συμμετοχής αλλά δεν ήταν καλός και ο κόσμος βιάστηκε να τον κρίνει. Με τον καιρό, ο πρώην άσος της Ρόμα έγινε βασικό και αναντικατάστατο μέλος της ομάδας, ενώ χρησιμοποιήθηκε και στις θέσεις του κέντρου και στα πλάγια της επίθεσης. Δεν είναι τυχαίο πως έχει 38 συμμετοχές με τη φανέλα του Ολυμπιακού, δίχως βέβαια να έχει πραγματοποιήσει σπουδαίες εμφανίσεις. Οι Ιταλοί βέβαια έχουν ένα πρόβλημα προσαρμοστικότητας, οπότε τη δεύτερη σεζόν πιθανότατα να είναι ανεβασμένος. Το καλύτερό του ματς ήταν κόντρα στην Μονπελιέ, όπου σκόραρε μάλιστα.

Τζαμέλ Αμπντούν 8
Ίσως ο κορυφαίος και ο πιο χρήσιμος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού τη φετινή σεζόν. Αν όχι ο καλύτερος, σίγουρα στην τριάδα με τους καλύτερους. Δεν ήταν λίγα τα παιχνίδια φέτος που ο Αλγερινός πήρε την ομάδα από το χέρι και την οδήγησε σε νίκες, ενώ ήταν ο μόνος που θύμιζε κάτι από Μιραλάς με τις περίτεχνες ενέργειές του. Αρκετές φορές γλύκανε το παιχνίδι του Ολυμπιακού, ενώ πέτυχε 10 γκολ και 8 ασίστ. Και να σκεφτεί κανείς πως αυτός ο παίκτης, άκουγε αποδοκιμασίες πέρσι την μισή σεζόν.

Χουάν Πάμπλο Πίνο 4
Έχουν γραφτεί πολλά γι' αυτόν τον παίκτη και όχι άδικα... Πολύ καλός παίκτης, αλλά προβληματικός χαρακτήρας, που δεν κατάφερε να τον τιθασεύσει, ούτε στον Ολυμπιακό. Ο Κολομβιανός άσος πρόλαβε να παίξει μόνο σε 5 ματς και να βγάλει τρεις ασίστ. Τις δύο μάλιστα τις μοίρασε στο ντεμπούτο του με την Βέροια, κάτι που προκάλεσε ενθουσιασμό στον Ολυμπιακό. Παρόλα αυτά, έβγαλε πάλι τα άσχημα στοιχεία του χαρακτήρα του. Τη μια τσακώθηκε με τον Νικοπολίδη, την άλλη δεν ξύπνησε να πάει στην προπόνηση και κάπως έτσι τελείωσε από τον Ολυμπιακό. Τώρα αν του δοθεί δεύτερη ευκαιρία ουδείς το ξέρει...

Επιθετικοί

Ραφίκ Τζιμπούρ 8
Πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού και της Superleague! Τι άλλο να γράψουμε για να καταλάβετε τη σπουδαία προσφορά του τη φετινή σεζόν στην ομάδα του Πειραιά; Ήταν το μεγάλο επιθετικό όπλο των "ερυθρολεύκων" πετυχαίνοντας 21 γκολ σε 35 ματς, αλλά δεν παίρνει το "9", επειδή δεν σκόραρε στην Ευρώπη και για το κακό πρόσωπο που παρουσίασε τους τελευταίους δύο μήνες.

Κώστας Μήτρογλου 8
Στη μεγαλύτερη διάρκεια της φετινής σεζόν ήταν στη σκιά του Ραφίκ Τζιμπούρ, αφού τόσο ο Ζαρντίμ, όσο και Μίτσελ τον είχαν ως δεύτερη επιλογή για την γραμμή κρούσης του Ολυμπιακού. Ήταν άτυχος γιατί βρήκε τον Αλγερινό "τρομοκράτη" σε τρομερή φόρμα μπροστά του και έκανε απλά υπομονή μέχρι να πάρει την ευκαιρία. Παρόλα αυτά, κατάφερε να σκοράρει 20 φορές, κάτι που αποτελεί προσωπικό του ρεκόρ και την επόμενη σεζόν είναι έτοιμος για το μεγάλο βήμα. Το απέδειξε πως μπορεί να πάρει την επιθετική γραμμή του Ολυμπιακού στις πλάτες τους και απλά μένει να του δώσουν την ευκαιρία.

Μάρκο Πάντελιτς 4
Τα περισσότερα παιχνίδια τον βρήκα στην εξέδρα, αφού δεν χωρούσε ούτε καν στην αποστολή του Ολυμπιακού. Όταν υπάρχει ο Τζιμπούρ και ο Μήτρογλου, τότε καταλαβαίνετε πόσο δύσκολο είναι για τον Πάντελιτς να κερδίσει θέση στην ενδεκάδα. Έπαιξε μονάχα σε 9 ματς, σκόραρε μόλις 1 γκολ και κάπως έτσι κύλησε η τελευταία του σεζόν στον Ολυμπιακό. Η προσφορά του στην ομάδα ήταν πολύτιμη αυτά τα τρία χρόνια και θα πρέπει να σημειωθεί πως δεν δημιούργησε ποτέ το παραμικρό πρόβλημα, παρά το γεγονός πως δεν έπαιζε. Αντίθετα, ήταν δίπλα στην ομάδα και πάντα ζούσε τα ματς από μέσα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons