OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Σάββατο 18 Μαΐου 2013

Πρόκριση με «περίπατο»...

Επίδειξη δύναμης πραγματοποίησε η ανδρική ομάδα πόλο του Θρύλου, με τον Ολυμπιακό να διαλύει με 16-6 τον Νηρέα Λαμίας, παίρνοντας με εμφαντικό τρόπο την πρόκριση για τον τελικό κυπέλλου.

Οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν από το ξεκίνημα τις άγριες διαθέσεις τους, παίρνοντας το προβάδισμα στην 1η περίοδο με 4-2. «κόκκινα» βάφτηκαν και τα επόμενα δύο οκτάλεπτα με το ίδιο, μάλιστα, σκορ (3-1), με τον Ολυμπιακό να κλείνει εξίσου εντυπωσιακά το ματς και με το 6-2 της τελευταίας περιόδου, να φτάνει στο άνετο 16-6.

Έτσι, η ομάδα του Πειραιά προετοιμάζεται για τον μεγάλο τελικού του Σαββάτου (15.00) απέναντι στην Βουλιαγμένη, που λίγο νωρίτερα, είχε επικρατήσει του Ναυτικού Ομίλου Αργοστολίου με 13-6.
Τα οκτάλεπτα:2-4, 1-3, 1-3, 2-6

ΝΗΡΕΑΣ Λ.: Φλέγκας, Βασίλης Εμμανουηλίδης, Σαλπαδήμας 1, Κοκκινάκης, Χατζηθεοδώρου 2, Γιάννης Εμμανουηλίδης, Μονιούδης 1, Μαρούλης, Πασλής, Γκρεμήλας 1, Χατζής 1, Κωνσταντουδάκης, Παπαδημητρίου, Αραμπατζίδης, Δραγώνας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Φλώρος, Δελακάς 2, Μάζης 3, Καπότσης 2, Φουντούλης 1, Ποντικέας 1, Μπλάνης, Ντόσκας, Μουρίκης 1, Κολόμβος 2, Μάλιαρακ 2, Σχίζας 1, Δερβίσης 1.

Δηλώσεις:

Θοδωρής Βλάχος: «Ήταν ένας αγώνας που δεν αντέχει σε κριτική, αφού υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες. Συγχαρητήρια, βέβαια, στους Λαμιώτες που κάνουν συγκινητική προσπάθεια. Εμείς ήρθαμε στη Λαμία με ένα και μοναδικό στόχο: να κατακτήσουμε το Κύπελλο απέναντι στη Βουλιαγμένη. Ο αυριανός τελικός θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον και θα κριθεί στις λεπτομέρειες, όπως άλλωστε όλα τα παιχνίδια ανάμεσα στις δύο ομάδες τους τελευταίους μήνες. Μια λεπτομέρεια που δεν είναι καθόλου λεπτομέρεια, είναι η άμυνα. Αν εκεί πάμε καλά, θα τα καταφέρουμε. Δεν μπορώ να προδικάσω το αποτέλεσμα του αυριανού τελικού. Απαντώντας σε εκείνους που υποστηρίζουν ότι ο Ολυμπιακός έχει ένα πλεονέκτημα επειδή κέρδισε το τελευταίο παιχνίδι, λέω ότι ήταν πράγματι θετικό το γεγονός ότι γυρίσαμε γρήγορα πίσω και διατηρήσαμε το πλεονέκτημα έδρας στους τελικούς του πρωταθλήματος»

Τάσος Σχίζας (αρχηγός Ολυμπιακού): «Κάπως έτσι θα τελείωνε ο σημερινός ημιτελικός, υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες. Το μυαλό όλων μας ήταν και είναι στον αυριανό τελικό. Απέναντί μας ο βασικός μας αντίπαλος στο ελληνικό πόλο. Το θέλουμε πολύ αυτό το Κύπελλο. Δεν έχουμε περιθώρια απώλειας, μετά τη στείρα περσινή περίοδο. Είμαστε συγκεντρωμένοι, έτοιμοι και καλύτεροι από πέρυσι. Θα γίνει ένα καλό παιχνίδι, αλλά πιστεύω ότι θα είμαστε οι νικητές».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons