OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Σάββατο 18 Μαΐου 2013

Δεν θα τους άλλαζα με κανέναν...

Ευλογημένος που ανήκει στον Ολυμπιακό δήλωσε ο Κώστας Παπανικολάου. «Δεν θα άλλαζα με κανέναν τους συμπαίκτες μου», τόνισε. «Μόνο όταν δω τα λάβαρα στο ΣΕΦ θα το αντιληφθώ», δήλωσε. 

Ευλογία που ανήκει στον Ολυμπιακό με αυτούς τους συμπαίκτες και φίλους δήλωσε ο Κώστας Παπανικολάου μιλώντας στον «ΣΚΑΪ» για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας για δεύτερη συνεχή χρονιά. Ο νεαρός φόργουορντ παραδέχτηκε πως ακόμη δεν έχει συνειδητοποιήσει το μέγεθος της επιτυχίας, ενώ μίλησε για τον επόμενο μεγάλο στόχο, την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά, ο Κώστας Παπανικολάου μίλησε στην εκπομπή «ΣΚΑΪ ΓΚΟΛ» για:

-το αν έχει συνειδητοποιήσει το μέγεθος της επιτυχίας: «Ναι μεν το χαίρεσαι και το απολαμβάνεις, αλλά θα το συνειδητοποιήσεις όταν σταματήσεις το μπάσκετ και έρθεις στο ΣΕΦ και δεις αυτά τα λάβαρα. Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψεις αυτό που συμβαίνει στην καριέρα μας. Νιώθω ευλογημένος. Πάρα πολλοί παίκτες, με πρώτο και καλύτερο τον Γκάλη, δεν έχουν κατακτήσει τέτοιον τίτλο. Γι’ αυτό νιώθω ευλογημένος που βρέθηκα στην κατάλληλη ομάδα, την κατάλληλη στιγμή με αυτή τη φοβερή χημεία. Αυτούς τους συμπαίκτες δεν θα τους άλλαζα με κανέναν».

-το μυστικό της επιτυχίας: «Η άμυνα μάς πήγε μέχρι το Final 4, μας πήγε στον τελικό, αν και στον τελικό αναγκαστήκαμε να πάμε στον τρόπο παιχνιδιού της Ρεάλ. Ποτέ όμως δεν χάσαμε την πίστη μας. Έχουμε μάθει να παλεύουμε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο και ξέραμε πως κάτι θα γίνει και θα διεκδικήσουμε τη νίκη. Αυτή η ομάδα έχει μέταλλο νικητή, δεν της αρέσει να χάνει, δουλεύει κάθε μέρα σκληρά και προσπαθεί για το καλύτερο».

-την ιδέα για το μπουγέλο στη συνέντευξη Τύπου: «Εγώ το υλοποίησα. Κάποιος το πρότεινε, το πέταξε έτσι στον αέρα, και τους είπα ‘άντε, πάμε’».

-τον Γιώργο Μπαρτζώκα: «Η φετινή χρονιά ήταν η δικαίωση για όλους τους Έλληνες προπονητές. Δυστυχώς δεν έχουν την αντιμετώπιση που πρέπει ή την εμπιστοσύνη που θα έπρεπε να έχουν. Το δοκίμασε φέτος ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός με πολύ καλά αποτελέσματα. Ειδικά για τον κόουτς Μπαρτζώκα ήταν μια μεγάλη δικαίωση».

-την προσγείωση και τη στροφή στο πρωτάθλημα: «Έχουμε την εμπειρία και τα παιδιά να μας φέρουν στον ίσιο δρόμο και να κοιτάξουμε τον επόμενο στόχο. Ο Σπανούλης είναι ένα παιδί που δουλεύει κάθε μέρα 100% και για το καλύτερο. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να τον ακολουθήσεις. Δεν υπάρχει κάτι περισσότερο ή λιγότερο γι’ αυτό. Όταν μιλάμε για έναν τίτλο, το κίνητρο είναι τεράστιο. Και οι αγώνες με τον Παναθηναϊκό είναι πάντα μια μάχη».

-για το μέλλον του: «Είναι όχι μόνο νωρίς, αλλά και άσκοπο να μιλάς για κάτι τέτοιο. Έχουμε μπροστά μας το μεγάλο μας στόχο, το πρωτάθλημα. Το μόνο που έχω να κάνω είναι να μείνω συγκεντρωμένος στην ομάδα μου και να παλέψω μαζί της για τον τίτλο». 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons