OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Σάββατο 4 Μαΐου 2013

Διάστρεμμα ο Αβραάμ, πρόβλημα με Μέγιερι...

Διάστρεμμα έχει υποστεί ο Αβραάμ Παπαδόπουλος και στον Ολυμπιακό θα περιμένουν μέχρι την τελευταία στιγμή για να δουν αν μπορεί να τον υπολογίζουν για τον τελικό του Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης.

Μέχρι την τελευταία στιγμή θα παρακολουθούν την κατάσταση του Αβραάμ Παπαδόπουλου στον Ολυμπιακό εν όψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο διεθνής στόπερ διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί διάστρεμμα στη δεξιά ποδοκνημική και τις επόμενες μέρες θα κάνει θεραπεία, ενώ η κατάστασή του θα επανεκτιμάται διαρκώς για να διαπιστωθεί αν μπορεί να παίξει στο τελευταίο ματς της σεζόν το προσεχές Σάββατο.

Την ίδια ώρα, ακόμη ένα πρόβλημα προστίθεται για τον Μπάλαζ Μέγιερι. Ο Ούγγρος τερματοφύλακας δεν κατάφερε να προπονηθεί μαζί με τους συμπαίκτες του, λόγω ενοχλήσεις που αισθάνεται στο ισχίο και έκανε θεραπεία.

Από την πλευρά τους, ο Αριέλ Ιμπαγάσα και ο Λιούμπομιρ Φέισα ακολούθησαν μέρος της προπόνηση και στη συνέχεια προπονήθηκαν μόνοι τους.

Από εκεί και πέρα, σήμερα οι Πειραιώτες επιδόθηκαν σε ασκήσουν που είχαν ως κύριο στόχο την έμφαση στην κατοχή και σωστή κυκλοφορία της μπάλας. Στη συνέχεια, έπαιξαν δίτερμα σε τρία γκρουπ, με γρήγορη επίθεση και άμυνα, οι «ερυθρόλευκοι» δούλεψαν με ένταση.

Αύριο, Κυριακή του Πάσχα, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ρεπό και θα επιστρέψουν τη Δευτέρα το απόγευμα στις προπονήσεις για να προετοιμαστούν για τον τελικό με τον Αστέρα. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons