OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Δευτέρα 6 Μαΐου 2013

Αρχηγική διάκριση...

Ύψιστη τιμή και διάκριση για τον Βασίλη Σπανούλη. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκε στην καλύτερη πεντάδα της φετινής Ευρωλίγκας μετά από ψηφοφορία που έγινε, κάτι που καταφέρνει για δεύτερη φορά στην καριέρα του. Αξίζει να τονιστεί πως ο παίκτης του Θρύλου είχε συμπεριληφθεί και στην περσινή κορυφαία πεντάδα της Ευρωλίγκας.

Ο αρχηγός ήταν τέταρτος σκόρερ (14.7 μ.ο.), τρίτος σε ασίστ (5.59 μ.ο.), πρώτος σε κερδισμένα φάουλ (5.41 μ.ο.) και ένατος στην αξιολόγηση (15.4 μ.ο.).

Από τη μεριά της η ΚΑΕ έγραψε στο facebook σχετικά με τον αρχηγό. «Ακόμη μια διάκριση για τον Βασίλη Σπανούλη. Η Ευρωλίγκα ανακοίνωσε πριν λίγη ώρα την κορυφαία πεντάδα της χρονιάς μέλος της οποίας είναι ο «V-Span». Πολλά συγχαρητήρια αρχηγέ!!!».

Οι άλλοι τέσσερις είναι οι Ρούντι Φερνάντεθ (Ρεάλ Μ.), Άντε Τόμιτς (Μπαρτσελόνα), Νέναντ Κρστιτς (ΤΣΣΚΑ Μόσχας) και Δημήτρης Διαμαντίδης (ΠΑΟ).

Τη δεύτερη καλύτερη πεντάδα απαρτίζουν οι Μίλος Τεόντοσιτς (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Χουάν Κάρλος Ναβάρο (Μπαρτσελόνα), Βίκτορ Χριάπα (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Νίκολα Μίροτιτς (Ρεάλ Μ.) και Σον Τζέιμς (Μακάμπι).

Όσον αφορά τον πολυτιμότερο παίκτη, που θα είναι ένας από τους προαναφερθέντες, θα ανακοινωθεί την Πέμπτη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons