OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Βουλιαγμένη - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 7-10...(ΑΝΤΡΕΣ)

Μία νίκη από την κατάκτηση του Πρωταθλήματος της Α1 πόλο των ανδρών απέχει ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν στην έδρα τους με 10-7 της Βουλιαγμένης, στον τρίτο μεταξύ τους τελικό και έκαναν το 2-1 στη σειρά.

«Κλειδί» για τους Κυπελλούχους Ελλάδας, η πολύ καλή της άμυνα, καθώς σε σημαντικό σημείο του ματς κατάφεραν να κρατήσουν στο μηδέν τους «μπέμπηδες».

Κορυφαίος για τους νικητές ο Μάλιαρακ με τέσσερα γκολ.

Το Σάββατο στο Λαιμό το επόμενο ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Το ματς

Γρήγορο ρυθμό και συνεχείς εναλλαγές στο σκορ είχε το πρώτο οκτάλεπτο του αγώνα. Οι «ερυθρόλευκοι» προηγήθηκαν με τον Μάζη, όμως οι φιλοξενούμενοι πήραν κεφάλι με γκολ των Γούνα και Βλαχόπουλου (1-2). Με τον ίδιο τρόπο απάντησε ο Ολυμπιακός για το 3-2 με τον Καρούντζο να ισοφαρίζει για τον ΝΟΒ στο τέλος της περιόδου. Στο δεύτερο οκτάλεπτο οι γηπεδούχοι έσφιξαν την άμυνα τους με αποτέλεσμα οι παίκτες του Τεο Λοράντου να δυσκολευτούν επιθετικά και να μην καταφέρουν να σκοράρουν ούτε γκολ. Την ίδια ώρα Φουντούλης και Μάλιαρακ οδηγοσύαν τους Πειραιώτες στο ημίχρονο με αέρα δύο τερμάτων (2-0).

Η Βουλιαγμένη επιδίωξε στο τρίτο οκτάλεπτο να ξαναμπεί στο ματς, όμως κάθε φορά που μείωνε ο Ολυμπιακός έβρισκε τρόπο να απαντά, αυξάνοντας μάλιστα στο τέλος της περιόδου και το προβάδισμά του (8-5). Στην τελευταία περίοδο ο ΝΟΒ δεν μπορούσε να αντιστρέψει τα πράγματα. Βρέθηκε να χάνει με 9-5 και το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο φινάλε σε 10-7

Τα οκτάλεπτα: 3-3, 2-0, 3-2, 2-2

Ολυμπιακός (Θοδωρής Βλάχος): Μάζης 1, Σχίζας 1, Μουρίκης 2, Φουντούλης 1, Μάλιαρακ 4, Ντόσκας 1

Βουλιαγμένη (Τεό Λοράντος): Γούνας 2, Βλαχόπουλος 3, Καρούντζος 1, Μυλωνάκης 1

Για τους παίκτες του Ολυμπιακού υπάρχει μόνο ένα ακόμα παιχνίδι με τη Βουλιαγμένη στους τελικούς. Οι «ερυθρόλευκοι» που έκαναν το 2-1 στη σειρά θέλουν να τελειώσουν την υπόθεση πρωτάθλημα το Σάββατο όπου και φιλοξενούνται από τον ΝΟΒ στο Λαιμό στο τέταρτο μεταξύ τους παιχνίδι.

«Στόχος μας είναι να τελειώσουμε τη σειρά των τελικών το Σάββατο στη Βουλιαγμένη και να πάρουμε τον τίτλο. Στο μυαλό μας πλέον είναι μόνο αυτό το ένα και μοναδικό παιχνίδι. Θα τα δώσουμε όλα για να το πετύχουμε. Η ομάδα έχει τους παίκτες, την εμπειρία και την ικανότητα που χρειάζεται για φτάσουμε στο στόχο», ήταν τα λόγια του φουνταριστού του Ολυμπιακού, Κώστα Μουρίκη.

Ο κορυφαίος των Πειραιωτών με τέσσερα γκολ, Μπλάι Μάλιαρακ, δήλωσε για το ματς: «Ήμουν λίγο αγχωμένος στα πρώτα ματς γιατί είναι η πρώτη φορά που μετέχω σε τελικούς με τον Ολυμπιακό. Η ομάδα, όμως, είναι έτοιμη, πλέον, για να πάρει τον τίτλο. Δεν θα είναι εύκολο το ματς το Σάββατο, γιατί έχουν κι αυτοί την ποιότητα καθώς παίζουν στο γήπεδό τους, αλλά εμείς έχουμε πλέον την ψυχολογία υπέρ μας».

Από την πλευρά του ο προπονητής των «ερυθρολεύκων», Θοδωρής Βλάχος, σχολίασε: «Μετά την κατάκτηση του κυπέλλου, εμφανιστήκαμε χωρίς το άγχος, κάτι που μας διακατείχε στα προηγούμενα παιχνίδια, με δεδομένο πως πέρυσι είχαμε μείνει χωρίς τίτλο. Απαλλαγμένοι πλέον από αυτό το βάρος, είχαμε ποιότητα στο παιχνίδι μας και αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μου και για την απόδοσή τους, αλλά και για το ό,τι άφησαν πολύ γρήγορα πίσω τους πανηγυρισμούς του κυπέλλου και αυτοσυγκεντρώθηκαν στον μεγάλο στόχο μας που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδας».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons