OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Επέστρεψε στον Ολυμπιακό ο Κουρνέτας...

Στην ομάδα της καρδιάς του, τον Ολυμπιακό, επέστρεψε ο Βασίλης Κουρνέτας.

Με τα ερυθρόλευκα θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Βασίλης Κουρνέτας.

Ο έμπειρος πασαδόρος, που συνέδεσε το όνομά του με τις μεγάλες επιτυχίες του τμήματος βόλεϊ του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη τα προηγούμενα χρόνια, γίνεται ξανά κάτοικος Πειραιά.

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού:

«Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Βασίλη Κουρνέτα ο οποίος επιστρέφει στην ομάδα βόλεϊ ανδρών.

Ο Βασίλης Κουρνέτας γεννήθηκε το 1976 αγωνίζεται στη θέση του πασαδόρου και ξεκίνησε τη σπουδαία καριέρα του το 1988 στη Φιλία Ηλιούπολης.

Το 1996 φόρεσε για πρώτη φορά την ερυθρόλευκη φανέλα την οποία τίμησε έως το 2010 κατακτώντας με την ομάδα μας 6 πρωταθλήματα Ελλάδας, 5 κύπελλα Ελλάδας, 1 σούπερ καπ Ελλάδας και 1 κύπελλο Ευρώπης (Topteamscup).

Στη συνέχεια αγωνίστηκε με επιτυχία στη Λοκομοτίβ Μπέλογκόριε, στην Ε.Α. Πατρών και στον Φοίνικα Σύρου».

Κουρνέτας: «Δεύτερο σπίτι μου ο Ολυμπιακός»...

Ευτυχής που επέστρεψε στο δεύτερο σπίτι του, όπως χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό, εμφανίστηκε ο Βασίλης Κουρνέτας.

Την διατήρηση των εγχωρίων σκήπτρων και μια καλή πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ, έθεσε ως στόχο του Ολυμπιακού ο Βασίλης Κουρνέτας, μετά την ανακοίνωση της επιστροφής του στην ομάδα βόλεϊ των «ερυθρολεύκων».

Οι δηλώσεις του στο olympiacos.org:

«Δεν μπορώ να περιγράψω με λόγια τα συναισθήματα της επιστροφής μου στον Ολυμπιακός. Οι λέξεις χαρούμενος και ευτυχισμένος είναι οι πρώτες που μου έρχονται στο μυαλό αυτή τη στιγμή. Ο Ολυμπιακός είναι το δεύτερο σπίτι μου.

Ευχαριστώ τη Διοίκηση του συλλόγου καθώς είναι σημαντικό γα εμένα που θα βρεθώ με φίλους - συμπαίκτες και προπονητές αλλά και που θα παίξω ξανά για τον υπέροχο κόσμο του Ολυμπιακού.

Αγωνιστικά, στόχος μας είναι να συνεχίσει η ομάδα να παίζει καλό βόλεϊ και φυσικά να κατακτήσουμε εκ νέου τους εγχώριους τίτλους και να κάνουμε μία καλή πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ». 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons