OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

Δεν θα υποτιμήσουμε τον Αστέρα...

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον τελικό του Κυπέλλου με την δέουσα σοβαρότητα για να κατακτήσει το τρόπαιο σύμφωνα με τον Νταβίδ Φουστέρ. Τι δήλωσαν Μοδέστο, Μασάντο.

Ο Ολυμπιακός δεν θα υποτιμήσει σε καμία περίπτωση τον Αστέρα Τρίπολης και θα παραταχθεί με την δέουσα σοβαρότητα, ώστε να κατακτήσει το τρόπαιο του Κυπέλλου Ελλάδος.

Αυτό επεσήμανε ο Νταβίδ Φουστέρ πριν την προπόνηση της Πέμπτης (9/5), ενώ παράλληλα τόνισε πως θα ήταν ευχάριστο να σκοράρει και πάλι σε τελικό. 

Για το αν θα καταφέρει να βάλει γκολ και στον φετινό τελικό: "Μακάρι και ελπίζω να σκοράρω. Θα ήταν ωραίο να βάλω γκολ και στον φετινό τελικό, αλλά δεν έχει σημασία αυτό. Σκοπός μας είναι να κατακτήσουμε το Κύπελλο και αυτό θα επιδιώξουμε να κατακτήσουμε".

Για το αν θα βάλει το γκολ στο 119', όπως πέρσι: "Ήταν ένα σημαντικό γκολ πέρσι, καθώς μας έδωσε το τρόπαιο, αλλά φέτος αν καταφέρω να σκοράρω ελπίζω να βάλω γκολ γρήγορα ώστε να βοηθήσω την ομάδα μου. 

Θα ήθελα να σκοράρω νωρίτερα για να βγούμε από το άγχος, να αφαιρέσουμε την πίεση και να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο στη συνέχεια, καθώς αν σκοράρουμε νωρίς και ο αντίπαλος θα ανοιχτεί στην άμυνα του".

Γα την δυναμική του Αστέρα Τρίπολης: "Διαθέτει ένα καλό σύνολο και θεωρώ πως είναι επικίνδυνη ομάδα, την οποία και πρέπει να την προσέξουμε. Δεν έφτασε τυχαία ως εδώ, πάλεψε, απέκλεισε τον ΠΑΟΚ, και έκανε μία καλή χρονιά στο πρωτάθλημα.

 Έχει ορισμένους καλούς ποδοσφαιριστές και συμπατριώτες μου που πρέπει να τους προσέξουμε αρκετά. Σε καμία περίπτωση δεν θα τους υποτιμήσουμε. Θα αντιμετωπίσουμε το ματς με την δέουσα σοβαρότητα".

Μοδέστο: "Είμαστε έτοιμοι για το τρόπαιο"

Ο Φρανσουά Μοδέστο από την πλευρά του ανέφερε: "Ο Ολυμπιακός θα είναι σίγουρα έτοιμος για το τρόπαιο. Τόσο οι ποδοσφαιριστές, όσο και  η ομάδα, είμαστε μαθημένοι για τέτοια ματς και τελικούς, που κρίνονται οι τίτλοι, και στόχος είναι πάντα να κερδίζουμε. 

Αυτή είναι και η νοοτροπία του συλλόγου. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και τώρα στον τελικό, έχοντας σκοπό να κατακτήσουμε το Κύπελλο και το νταμπλ. Είναι σίγουρα πολύ καλή ομάδα ο Αστέρας Τρίπολης. Είναι η πιο συγκροτημένη ομάδα που αντιμετωπίσαμε φέτος. 

Θα κοιτάξουμε να ξεπεράσουμε τα εμπόδια που θα μας βάλει και να νικήσουμε. Είναι ένας πολύ διαφορετικός τελικός. Πολλά πράγματα μπορούν να γίνουν και είναι σημαντικό για μας ότι μέσα από ένα ματς μπορούμε να πάρουμε ένα τρόπαιο. Σε αυτό είμαστε συγκεντρωμένοι.

Για μένα αυτό που θα κρίνει το ματς είναι η απόδοσή μας. Εμείς θα καθορίσουμε το αποτέλεσμα με βάση τον τρόπο που θα παίξουμε. Είμαστε πολύ καλή ομάδα και θα κάνουμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε.
Για να βρίσκεται εδώ ο Αστέρας, μόνο τυχαία δεν το έχει κάνει. Πολλοί μπορεί να περίμεναν τον ΠΑΟΚ αλλά ο Αστέρας δίκαια τον κέρδισε και πέρασε. Εμείς αυτό που έχουμε στο μυαλό μας όποιος και αν είναι ο αντίπαλος είναι να πάρουμε το Κύπελλο".

Μασάντο: "Πάντα θέλουμε να κερδίζουμε"

Ο Πάουλο Μασάντο είπε: "Είμαστε στον Ολυμπιακό. Εμείς πάντα θέλουμε να κερδίζουμε. Φυσικά και θέλουμε το Κύπελλο για να κατακτήσουμε το νταμπλ, αλλά για να τα καταφέρουμε πρέπει να δείξουμε εικόνα πρωταθλητή σε αυτό το παιχνίδι.

Εμείς είμαστε επαγγελματίες και δεν επιτρέπεται να μας επηρεάσει το πρόβλημα υγείας του κόουτς. Αυτό το Κύπελλο πρέπει να το πάρουμε και να το αφιερώσουμε στον προπονητή μας".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons