OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Μπαρτζώκας, ο πρώτος...

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τον τίτλο του πρωταθλητή Ευρώπης, αυτή τη φορά στο Λονδίνο, με τον προπονητή του, Γιώργο Μπαρτζώκα να κάνει ένα μοναδικό ρεκόρ.

Ο τεχνικός των Πειραιωτών έγινε ο πρώτος Έλληνας τεχνικός που κερδίζει την Ευρωλίγκα. Ο Γιάννης Ιωαννίδης, ο Παναγιώτης Γιαννάκης και ο Κώστας Πολίτης δεν τα κατάφεραν στο παρελθόν, αλλά το έκανε ο Γιώργος Μπαρτζώκας φέτος.

Ο Ολυμπιακός είναι στην κορυφή και ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ο πρώτος Έλληνας προπονητής που κατακτά Ευρωλίγκα, δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά του μετά το τέλος του αγώνα.

«Πρέπει να περάσουν μέρες για να το συνειδητοποιήσουμε», είπε μετά τη νίκη επί της Ρεάλ ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» που πρόσθεσε:

«Παίξαμε με την ΤΣΣΚΑ σε χαμηλό σκορ, κερδίσαμε. Παίξαμε με την Ρεάλ σε παιχνίδι υψηλού σκορ και ενώ ήμασταν 17 πόντους πίσω, κερδίσαμε και μάλιστα βάλαμε 100 πόντους. Είναι πολύ σημαντικό αυτό».

Για την αλλαγή εικόνας του Ολυμπιακού, μετά την πρώτη περίοδο, σχολίασε: «Ξεκινήσαμε νωχελικοί. Φάγαμε έξι τρίποντα ανοιχτά, μετά είπαμε να βγάλουμε ένα χέρι στα σουτ, κάναμε πιο επιθετική την άμυνά μας και πήραμε δύο σημαντικά τρίποντα από τον Περπέρογλου και η ψυχολογία της ομάδας ήρθε στα ίσια της»

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons