OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Ολυμπιακός - Βουλιαγμένη 9-12... (ΓΥΝΑΙΚΕΣ)

Ο ΝΟ Βουλιαγμένης νίκησε με σκορ 9-12 τον Ολυμπιακό στον πρώτο τελικό της Α1 πόλο Γυναικών. Οι «ερυθρόλευκες» προσπάθησαν να αντεπεξέλθουν με ενθουσιασμό στην έλλειψη εμπειρίας, ωστόσο έχασαν επειδή ο ΝΟΒ βρήκε τη λύση από την αρχηγό του, την Αντιγόνη Ρουμπέση, που πέτυχε τρία γκολ στο τελευταίο οκτάλεπτο.

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με 7-6 στον πρώτο τελικό, αλλά ήταν ακριβώς εκείνη η στιγμή που έχασε το παιχνίδι. Το έχασε επειδή οι πιτσιρίκες της ομάδας δεν είχαν παραστάσεις από τέτοια ματς και δη στο τέταρτο οκτάλεπτο. Ο Ολυμπιακός έμοιαζε με πύργο που κατέρρεε, αφού οι πολίστριες της Βουλιαγμένης έκαναν ένα επί μέρους σερί 0-3 σε αυτό το διάλειμμα με τρία γκολ από κορίτσια που έχουν φάει αυτά τα ματς με το κουτάλι, δηλαδή τα δύο της Αντιγόνης Ρουμπέση και την Αγγελική Γερόλυμου, που έφεραν τον ΝΟΒ μπροστά στο σκορ με 7-11 και τελείωσαν, επί της ουσίας, το παιχνίδι.

Ο Ολυμπιακός αρνήθηκε πεισματικά να χάσει την επαφή του στο σκορ με τον ΝΟ Βουλιαγμένης, τουλάχιστον στο πρώτο οκτάλεπτο του παιχνιδιού. Ο Κώστας Δήμου έβαλε την πιο έμπειρη επτάδα που διαθέτει, εκείνη με τις πολίστριες των των δύο Κυπέλλων Πρωταθλητριών, για να… μπλοκάρει ψυχολογικά τις «ερυθρόλευκες». Εν μέρει φάνηκε ότι το κατάφερε, αφού προηγήθηκε με 2-0, παρ’ όλα αυτά οι «ερυθρόλευκες» έδειξαν ότι δεν ήταν διατεθειμένες να απεμπολήσουν τα κυριαρχικά δικαιώματά τους, που τους πρόσφερε το πλεονέκτημα έδρας, σε κανένα σημείο του παιχνιδιού.

Παρ’ όλα αυτά, οι «ερυθρόλευκες» ξέμειναν από λύσεις στην τελευταία περίοδο, αφού δεν είχαν τη γνώση να κάνουν ό,τι μπόρεσε ο ΝΟΒ σε αυτό το σημείο του παιχνιδιού. Ο Ολυμπιακός βρέθηκε να προηγείται για πρώτη φορά στο ματς, αλλά εκείνο που έγινε ήταν να βρει η Βουλιαγμένη την ισοφάριση και με τη Ρουμπέση να ανοίξει τον δρόμο προς τη νίκη.

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 2-3, 3-2, 2-5

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Διαμαντοπούλου, Τετζαλίδου 1, Ελευθερία Πλευρίτου 1, Σώρα, Μανωλιουδάκη 1, Αβραμίδου 3, Μαυρέλου 2, Μαργαρίτα Πλευρίτου 1, Βάσω Πλευρίτου, Μπαλωμενάκη, Καλαργυρού, Σταματοπούλου, Νιαρχάκου, Γιαννοπούλου.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ: Κούβδου, Τσουκαλά 1, Σούρμπη, Μουλάκη, Λιόση 2, Ξενάκη, Ασημάκη 2, Ρουμπέση 3, Γερόλυμου 2, Ντάσιου, Κουτέλη 1, Κοντογιάννη 1, Λάβι, Σελετοπούλου, Πρωτόπαππα. 
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons