OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

1η ελληνική ομάδα ο Θρύλος!

Πρώτος από όλες τις υπόλοιπες ελληνικές ομάδες στην κατάταξη της ECI είναι ο Ολυμπιακός που βρίσκεται στην 38η θέση στην Ευρώπη, με τον ΠΟΑ να ακολουθεί πιο κάτω, 46ος.

Μπορεί η εφετινή χρονιά του Ολυμπιακού να μην ήταν η ιδανική, λόγω του αποκλεισμού από την Ευρώπη αρκετά νωρίς, αλλά η πορεία του Θρύλου συγκεντρώνει πολλούς πόντους, αν μη τι άλλο, περισσότερους από τους εγχώριους ανταγωνιστές του!

Η ECI (Euro Club Index) έχει δημιουργήσει μία κατάταξη η οποία προσμετράει τα αποτελέσματα των συλλόγων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αλλά και την πορεία τους τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στο εγχώριο Κύπελλο.

Σύμφωνα με αυτήν, πρώτη ομάδα στην Ευρώπη είναι η Μπαρτσελόνα με 4.082 βαθμούς, στη δεύτερη θέση βρίσκεται η Ρεάλ Μαδρίτης με 3.918 πόντους. Την πρώτη δεκάδα συμπληρώνουν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (3η), η Τσέλσι (4η), η Πόρτο (5η), η Άρσεναλ (6η), η Ίντερ (7η), η Μπάγερν Μονάχου (8η), η Τότεναμ (9η) και η Μαρσέιγ (10η).

Στα… δικά μας, ο Θρύλος είναι 38ος με 2.746 βαθμούς, ενώ ο Παναθηναϊκός είναι 46ος με 2.699 πόντους. Η κατάταξη αυτή ανανεώνεται κάθε εβδομάδα και η ενημέρωση είναι συνεχής.

Οι υπόλοιπες ελληνικές ομάδες είναι… εξαφανισμένες κάτω από την 100η θέση! Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην 103η, η ΑΕΚ στην 130η και Άρη στην 154η θέση.
www.gavros.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons