OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Για το 19 στα 19 ο Θρύλος...

Με στόχο να διατηρήσει το αήττητο για μία ακόμα αγωνιστική, ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Πανελλήνιο το μεσημέρι της Κυριακής (12:30) στο ΣΕΦ. Δηλώσεις Αγγέλου και Γκόρντον για το ματς.
Για μία ακόμα νίκη υποδέχεται τον Πανελλήνιο το μεσημέρι της Κυριακής ο Ολυμπιακός στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.
Οι "ερυθρόλευκοι" θέλουν να διατηρήσουν το απόλυτο και να διευρύνουν το σερί των νικηφόρων αποτελεσμάτων.

Μετά τη μεγάλη απόδραση από τη Κωνσταντινούπολη, ο Ολυμπιακός επιστρέφει στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για το ελληνικό πρωτάθλημα, αφού θα αντιμετωπίσει τους "Ολυμπιονίκες" στο ΣΕΦ. Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς, όπως είχε δηλώσει στο RedPlanet.gr, θα ξεκουράσει τον Μίλος Τεόντοσιτς ο οποίος αντιμετωπίζει ένα μικρό πρόβλημα στη μέση. Εκτός 12δας θα μένουν επίσης  οι τραυματίες Κέσελ, Βασιλόπουλος και ο τιμωρημένος Μπουρούσης, ενώ επιστρέφει στην Α1 ο Τζαμόν Γκόρντον.

Ο Αμερικανός έκανε δηλώσεις αναφορικά με την εκ νέου συμμετοχή του στις ελληνικές υποχρεώσεις του Θρύλου:

"Είμαι χαρούμενος που θα μπορέσω να βοηθήσω ακόμα περισσότερο την ομάδα, όμως μαζί στεναχωριέμαι γιατί ο Μάρκο δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τον τραυματισμό του. Έχουμε δύο παιχνίδια μπροστά μας που πρέπει να κερδίσουμε και παράλληλα να προετοιμαστούμε για τον Παναθηναϊκό. Ο Πανελλήνιος έχει καλή ομάδα, δεν θα είναι εύκολο".

Από τη μεριά του ο βοηθός προπονητή, Βαγγέλης Αγγέλου, είπε για το ματς με τον Πανελλήνιο:

"Τελειώνουν τα 8 ματς του Φεβρουαρίου, που η ομάδα τα κατάφερε καλά. Είχαμε δυνατό ρυθμό στις υποχρεώσεις μας στο Top16 και τα παιχνίδια στο ελληνικό πρωτάθλημα βοήθησαν πολύ σε αυτό. Ο Πανελλήνιος έχει το πιο έμπειρο ρόστερ από του συγκεκριμένου βεληνεκούς της ομάδας. Έχει ενισχυθεί με έμπειρους παίκτες και σε ηλικία και σε παραστάσεις. Είναι ένα ματς που χρειάζεται ιδιαίτερη συγκέντρωση. Κάθε αγώνας που παίζουμε βοηθάει για την επόμενο. Είναι κομμάτι της αλυσίδας για τους μήνες που έρχονται και είναι οι βασικοί στόχοι της ομάδας".
http://www.redplanet.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons