OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Ο Ολυμπιακός το παίρνει δίκαια, ο ΠΑΟ ας κοιτάξει τα εγκλήματά του...

Ο Ολυμπιακός το παίρνει δίκαια, ο ΠΑΟ ας κοιτάξει τα εγκλήματά του
• Θα πω όσα θέλω να πω. Δεν μου άρεσαν κάποια πράγματα, αλλά θα επικεντρωθώ μόνο στην μπάλα. Μην ξεχνάμε άλλωστε εγώ τι τράβηξα στη Λεωφόρο…

• Για 37 λεπτά ήταν πολύ καλός ο Ολυμπιακός, πρεσάρισε ψηλά στο φουλ, είχε πολύ καιρό να κάνει τέτοιο πρεσάρισμα ψηλά. Όμως έχω επισημάνει και στο παρελθόν ότι όποτε έκανε τέτοιο ξέφρενο πρέσινγκ ψηλά ο Ολυμπιακός, δεν του έβγαινε σε καλό στο τέλος, έπεφτε στο β’ ημίχρονο. Διότι οι ελληνικές ομάδες είναι αδύνατον να αντέξουν σε τέτοιους ρυθμούς να πρεσάρουν ακατάπαυστα, σκάνε.

• Φοβερό τρέξιμο έκανε στο α’ ημίχρονο ο Μοντέστο, έτρεχε για τέσσερις. Ο Μιραλάς μου άρεσε πολύ, είναι αμαρτία να τον τραβάνε έξω από την περιοχή, ο Μιραλάς πρέπει να παίζει μέσα στην περιοχή. Πόσες φορές θα το πούμε.

Ο Παναθηναϊκός είχε κάτσει στα πρώτα 37 λεπτά, τίποτα, προσπαθούσε κούτσα- κούτσα να βγει. Ήταν σαν συγκαμένος.

• Όμως στο τελευταίο δεκάλεπτο του α’ ημιχρόνου βγήκε πιο αποφασιστικά, πιο επικίνδυνα και απείλησε. Στο β’ ημίχρονο ο Παναθηναϊκός μπήκε το ίδιο δυναμικά με το τέλος του α’ ημιχρόνου, ενώ ο Ολυμπιακός ψαχνόταν, έδειχνε κουρασμένος, χωρίς ρυθμό. Είδε το χάρο με τα μάτια του ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός όσο περνούσε η ώρα αναθαρρούσε όλο και πιο πολύ, το πίστευε όλο και περισσότερο. Και το γύρισε το ματς. Έτρεξε πολύ, βγήκε μπροστά, ανέβηκαν κάποιες μονάδες του όπως ο Ζιλμπέρτο, ο Καραγκούνης, ο Σισέ, και βέβαια ο καλύτερος όλων ήταν ο Λέτο. Έκανε το καλύτερο ματς που έχει κάνει στην Ελλάδα.

• Τον είχα επισημάνει τον Λέτο πριν από το ματς, τον είχα επισημάνει και στην Τούμπα ότι ήταν τρομερός - και είχαν ενοχληθεί ορισμένοι εδώ πέρα. Εγώ όμως βλέπω μπάλα και μιλάω για μπάλα. Ο Λέτο έκανε μεγάλο ματς και με αντίπαλο όχι όποιον κι όποιον, αλλά τον Τοροσίδη.

Έχω αναθεωρήσει την άποψή μου για τον Φερέιρα, τον είχα κράξει επειδή στις αρχές έκανε πράγματα αλλοπρόσαλλα, όμως έμαθε την ομάδα του και δείχνει ότι  κάνει δουλειά. Τον άλλαξε τον Παναθηναϊκό, δεν είναι αυτό το αηδιαστικό χάλι που ήταν. Σας είχα επισημάνει ότι ο Παναθηναϊκός αλλάζει και θέλει μεγάλη προσοχή, είδατε τι σερί καλών ντέρμπι έκανε.

Ο Πάρντο δεν είναι για πρώτος τερματοφύλακας στον Ολυμπιακό.

• Ευτυχώς που ο Αβραάμ έκανε το καταπληκτικό τάκλιν στο ’90 στον Σισέ. Πω-πω-πω, τι ήταν αυτό.

Ο Αβραάμ δικαίωσε την ανάλυση της προηγούμενης στήλης ότι αυτός θα ήταν το κλειδί, ο Μέλμπεργκ δεν τον είχε τον Σισέ, μόνο ο Αβραάμ τον είχε. Στο α’ ημίχρονο δεν υπήρχε Σισέ. Στο β’ ημίχρονο ήταν επικίνδυνος.

Ο Φουστέρ στα ντέρμπι χάνεται. Ο Ριέρα γενικώς χάνεται.

Ο Ιμπαγάσα είναι ήρωας φέτος, μαχητής μεγάλος και μαέστρος, αλλά είναι 35 χρονών και φυσικό είναι να μην μπορεί κάθε βδομάδα να κάνει μεγάλα ματς.

Δίκαια παίρνει το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός, 100% δίκαια. Είναι η καλύτερη ομάδα σ’ όλη τη σεζόν, έχει διάρκεια. Δεν μπορεί με τρεις βδομάδες μόνο μπάλα όπως έχει παίξει τώρα ο ΠΑΟ, να ζητάει περισσότερα πράγματα. Έχει τρέξει πολύ ο Ολυμπιακός φέτος, έχει παίξει κάποια πολύ καλά ημίχρονα, ενώ ο ΠΑΟ επί μήνες ήταν ένα μαύρο χάλι.

Ο Παναθηναϊκός αντί να κοιτάει τον Ολυμπιακό, ας κοιτάξει τα δικά του εγκλήματα που αυτοκτόνησε. Να κοιτάξουν τα εσωτερικά τους που έγιναν οι ιδιοκτήτες τους σίριαλ, ξεκατινιάζονταν κάθε βδομάδα, εγκατέλειψαν την ομάδα όλοι τους, δεν έκαναν σοβαρές μεταγραφές, δεν πήραν έναν παικταρά σέντερ μπακ, δεν ενίσχυσαν τα χαφ τους, δεν πήραν άλλο σέντερ φορ εκτός του Σισέ, πήγαν να τη βγάλουν το καλοκαίρι με κάτι Πλεσίρ και κάτι Γκαρσία στυμμένη λεμονόκουπα. Ήταν λάθος τους επίσης που κράτησαν τον Νιόπλια να κάνει την προετοιμασία, από πού και ως πού, με ποια εμπειρία.

• Εντάξει, ήταν καλός ο ΠΑΟ στο Καραϊσκάκη, γύρισε το ματς, ήταν καλά στημένος με ένα ωραίο 4-3-3, αλλά εσείς κάνατε κακό στην ομάδα σας με τα λάθη σας απ’ το καλοκαίρι, δεν σας φταίει ο Ολυμπιακός. Ο Ολυμπιακός παίρνει το πρωτάθλημα δίκαια. Τώρα, για το ματς ας μην πούμε άλλα καλύτερα…

http://www.katimagiko.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons