OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Στέλνει μήνυμα σε «Φέτφα» ο Ερνέστο

Για ένα ακόμη ματς – τρίτο συνεχόμενο – ο Ερνέστο Βαλβέρδε αποφάσισε να αφήσει εκτός αποστολής τον 20χρονο ταλαντούχο άσο του Ολυμπιακού, Γιάννη Φετφατζίδη, στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα προς τον παίκτη πως περιμένει πολύ περισσότερα από αυτόν.

Μπορεί στην Εθνική ομάδα να έχει πάρει θέση βασικού στα τελευταία παιχνίδια, όμως η πορεία του με την «ερυθρόλευκη» φανέλα είναι αντιστρόφως ανάλογη μια και ο Βαλβέρδε προτιμάει να τον αφήνει εκτός αποστολής. Μάλιστα, η χτεσινή αποστολή του Ολυμπιακού που θα παίξει κόντρα στον Πανιώνιο, σήμερα, στη Νέα Σμύρνη, δεν περιείχε και πάλι το όνομα του «Φέτφα» με τον μικρό να μένει εκτός ομάδας για τρίτο σερί ματς (Άρης, Παναθηναϊκός, Πανιώνιος)!

Βέβαια, αυτό δεν χαροποιεί καθόλου τον 20χρονο χαφ του Θρύλου, που θέλει όσο τίποτα άλλο να αγωνίζεται με τα «ερυθρόλευκα» όμως ο Βαλβέρδε είναι αυτός που κρίνει αν και κατά πόσο θα χρησιμοποιείται, ενώ προσπαθεί να κάνει και την κατάλληλη διαχείριση στο ταλέντο του. Άλλωστε, ο Βάσκος προφανώς θέλει να στείλει μήνυμα στον Φετφατζίδη με αυτούς τους διαδοχικούς αποκλεισμούς του από την ομάδα ώστε να τον δει να δίνει ακόμη περισσότερα στις προπονήσεις.


http://www.katimagiko.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons